IRC-Galleria

keiso

keiso

fly me to the moon !

nyt ahdistaaMaanantai 09.11.2009 00:05

mua väsyttää ja stressaa ja ahdistaa.

joulu alko jo pelottaa ja lahjat pitäis keksii kaikille + tehä kortit niille, joille en oo lahjaa ostamassa tai tekemässä.

oon ihan 100% peeaa, joten tuntuu tosi epätodelliselta pysytä ostaan synttärilahjojaki vielä öö kolmelle-neljälle tyypille ja lähteen tampereelle kattoon ronjaa ;______; mä keksin kyllä jotain joo.

tosin epäilen, että tota tampereelle lähtemistä pitää lykätä ja lahjat, no öö mä keksin jotain. mut miks helvetissä kaikki ihmiset on syntyny nyt marras-joulukuussa silleen viikon välein !??!

muthei, ei se mitään, mä keksin jotain ! vaikka sitten myyn tavaroitani, et saan ees jonkunnäköset lahjat raavittuun kasaan :D ja sit teen kaikille ____superhienot kortit !! NÄIN MÄ TEEN.

tosin tällä hetkellä mulla on ihan helvetinmoinen ahdistus näistä kaikista synttäreistä ja lahjoista ja KAIKESTA, mutta en kyllä koskaan ikinä voi kuvitellakkaan jättäväni kenenkään lahjaa tekemättä tai muutenkaan välistä, ootte liian tärkeitä mulle<3 , ja sitäpaitsi. Tiiän, et huomenna on sit helpompaa.


VARMASTI !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.