IRC-Galleria

kengänpohjat

kengänpohjat

if you don't live for something you'll die for nothing

Uusimmat blogimerkinnät

Niin eilen tosiaan oli Ayabien keikka ja oli ihan tosi sika kivaa. Nimmarit sain ja kättelin niitä :3

Jonotettiin 7½ tuntia sinne ja oli kyllä mahtava keikka, vaikka missasinkin kaks vikaa biisiä kun piti ehtiä junaan.. mutta oli silti tosi kivaa<3 Kitti Saila, Noora, Toni, Mona ja Emmikin :3 teijäm kanssa oli kiva jonottaa ja olla<3 Ootte tosi kivaa seuraa nääss.

Sitten näin Hannankin <3

Keikan jälkeen menin luokkaretkelle Venäjänniemeen ja ne vaan lepposasti pelas pullonpyöritystä siellä ja tunsin eka olevani ihan outsider, mut sitte pääsin nopeesti mukaa niiden juttuihin, ja oli tosi kivaa<3 Ihana ilmapiiri.

Sitte valvottiin sillein että nukuin koko yönä ehkä 20 min ja sekin puoliunta, koska ei mua oikeesti väsyttäny, mut mun silmät wei ollu mun kanssa samaa mieltä siitä.. Olin sillee silmät kiinni horroksessa siinä sitte, Kata ja Katja nukku siinä sohvalla mun vieressä sillee pätkittäin yöunensa ja Saana J. Ei nukkunu koko yönä sekuntiakaa, ku ei sillä ollu tilaa siinä sohvalla eikä sitä väsyttäny ja näin.

Sitte poljettiin sieltä Kinismajan läheltä Venäjänniemestä (sieltä koululle 15km) mut mulla matka jäi vajaaks ku poljin Saran kauheen mummofillarin niille ja äiti haki mut siitä.. Kauhee pyörä polkee!

Mut. Keikka oli ihan mahtimahtava <3 Kiitti kaikille jotka oli osana tekemässä siitä niin mahtavan. <3

Nähdään taas <3 MUISTAKAAKI TULLA ENS VUONNA TAKAS.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.