IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

14.10 lllaivvva!Torstai 15.10.2009 14:14

herättiin aamulla 5:00. sit lähettiin puol kuus ajaan turkuun.autossa vaan KOITETTIIN nukkua.. :D ja mulle tuli huono olo ja yäh oli ihan kamalaa :S jouduttii pysähtyynkiX D. sit kun oltiin sielä joskus 8:10 menttii check innaa ja ootettiin semmonen 45min et päästään laivaan.

sit kun päästiin laivaan niin mehän heti mentii tax freehin. mutta eipä ollu auki. no sit pelittää>
sit kun se kauppa aukes mentii sinne ja ostettiin kaikkee namii>: D btw. en tuonu kellekkää mitää>:) ku ei ois oikeen jääny sit rahaa. jaja sit mentii taas pelittää..
ja sit kaheltoist mentii syömää. eikä sen jälkee syöty mitää muut kun karkkia.: Dkunnes tänää söin aamupalaa siel sit taas.

ja tuppas vähän oleen tylsää anna abrööki laulo siin vartin yli yks.. ja ei jaksettu kuunnella kokonaa ni mentii hyttii ja sit taas vähän jonnekki ja hyttii ja taas jonnekki jnejne. oli tosiaan HITUSEN tylsää.
sit kun laiva saapu siinä kaheksan aikoihi ruottii ni heiluteltiin vaan niille työntekijöillee hyyii että ne oli kauheita. ja sitten mentii fun clubbii ja sielä vaan laulo koko päivän joku the dreamers ja ne oli ihan surkeita .. meno oli lattianrajassa XD sit taas yhelttoist abröö laulo ja mentii sit kun se laulo music everywheren ni mentii sinne eteen :D ja sit taas tuli ne. unelmoijat laulaa..

sit mentii sinne käytäville ja kun iskä joutu valvoo siä kans ku se ei suostunu menee nukkuu ja jättää meitä sinne ni sit siin hissien ja vessojen ees sanoin sille et mee vaan nukkuun. sit siit kulki kolme 18v miestä. sit ne tuli kysyy et tiettekste mis on se yökerho. sit me sanottii et se on siä funclubissa. sit ne kerto et ne oli tiistaina lähteny silja europalla ruottii ja oli jääny siä pois. sit ne oli istunu mäkissä jonkun neljä tuntia. ja sit ne tuli sinne meiän vikingille. ja siä oli oikeesti ihan surkeeta. ne tosiaan luuli meitä 17 vuotiaiks. ja me sanottii et ollaan kyl ysivitosia:D ja sit ne kysy kumman isä iskä on ja semmossii. no ei siin sit mitää puhuttii niitten kans varmaa pari tuntia. iskä ja ne puhu politiikasta ja presidenteistä ja käsihygieniasta ja vaikka mistä. ja jussi joi hirvilimppaa. oli oikeesti ihan sikahelmiä ihmisiä! sit neki sano iskälle et kun niil kaikilla oli tyttöystävät et ne kattoo meiän perään et iskä voi mennä nukkuu mut ei se silti suostunu. ja sit mentii sinne fun clubbii ja siäki taas puhuttii ja sit me mentii tanssii ja sit taas pois. kun tuli ihan tyhmiä kappaleita. sitten jussi oli menny puhuu meiän iskälle ja sit alettiin puhuun kaikkee . iskäki sano et sen pojan jonka vien kotii pitää vetää 35 punnerrusta ni ne sano et pitäs korottaa sitä!:'D ja jussi sano iskälle et kotiintuloajat pois ja soitot tilalle et soittaa välillä missä menee ja näinn. sit ne sano et meiän kantsis mennä varmaa nukkuun et jos ne menee viä loppuillast kun kello oli jotain kolme ni niitten ikästen seuraan. ja sit lähettiin nukkuun. olihan siinä se joku parituntia nukkumisaikaa. :Dmut tosiaan mikael,vertti ja sven pelasti meiän illan! thankks

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.