IRC-Galleria

kimu_

kimu_

Tanssi mun kanssa vielä kerran.

LÄPPÄ! :DPerjantai 26.03.2010 19:15

1. mersumies ajeli tiellä ja näki blondin liftaamassa tiensivussa. mies avasi ikkunan ja blondi kyyristy sisään, mutta samassa mies laittoi ikkunan kiinni ja blondin pää jäi ikkunan väliin. mies näki oivan tilaisuuden vetää blondia perseeseen ja teki sen. kun mies tuli takaisin autoon, mies sanoi blondille: näin me mersumiehet kusetamme blondeja mutta siinä samassa blondi otti peruukin pois päästä ja sanoi: näin me turkulaiset homot kusetamme mersumiehiä.

2. Turistinainen otti Leviltä taksin ja kysyi kuskilta:
-Voinko maksaa luonnossa ja nosti hametta?
-Eikö sulla vain ole pienempää antaa, kysyi kuski?
-Nainen pyllisti, johon kuski:
-Memmä huoli Ruottin rahhaa!

3. Pikku-Kalle kysyi äidiltään saisiko hän tulla tuon mukana suihkuun. Äiti lupasi, että Kalle saisi tulla jos hän ei katsoisi ylös eikä alas. Suihkussa pikku-Kalle kuitenkin katsoi alas.
“Mikä tuo on?” Kalle kysyi.
“Se on äidin viidakko”, pikku-Kallen äiti vastasi pojalleen. Pikku-Kalle katsoi myös ylös.
“Mitä tuo ovat?” hän kysyi jälleen.
“Ne ovat äidin tykit”, pikku-Kallen äiti keksi.
Myöhemmin illalla pikku-Kalle kysyi isältään saisiko tulla tuon kanssa suihkuun. Pikku-Kallen isä sanoi, että jos tuo ei katsoisi alas. Kalle kuitenkin katsoi alas.
“Mikä tuo on?” hän kysyi isältään.
“Se on isän tarzan”, pikku-kallen isä vastasi naurahtaen. Myöhään illalla äiti, isä ja Kalle olivat menossa nukkumaan. Pikku-Kalle kysyi saisiko tulla nukkumaan isän ja äidin viereen. he lupasivat jos Kalle ei katsoisi peiton alle. Kalle kuitenkin katsoi ja huudahti.
“Äiti, äiti! Isän tarzan lähestyy viidakkoasi, ammu tykeillä!”

4.Ranskalainen, saksalainen ja suomalainen otti kilpailun kuka saa naisen huutamaan kauemmaksi aikaa yhdynnässä. Ranskalainen nuoli ja rämpläsi, nainen huusi 20 minuuttia. Saksalainen nai 2 tuntia, nainen huusi koko 2 tuntia. Suomalainen nai vartin, pyyhki mulkkunsa Marimekon verhoihin ja lähti kaljalle, nainen huusi 2 viikkoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.