IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

emma kerto =DD hajosSunnuntai 13.09.2009 17:06

Kolme lätkäfania oli matkalla matsiin, kun yksi heistä huomasi jalan törröttävän tien vierellä olevasta pusikosta. Kolmikko meni katsomaan ja löysi puskasta tajuttomana makaamasta alastoman, viinalta haisevan naisen. Jokerit-fani päätti suojella naisen yksityisyyttä laittamalla lippalakkinsa tämän oikean rinnan päälle.
Bluesin kannattaja seurasi esimerkkiä ja asetti oman fanilippiksensä naisen vasemman rinnan suojaksi. HIFK-fani seurasi kollegojensa puuhia ja laittoi lopuksi oman lippiksensä naisen haarovälin päälle.
Paikalle soitettu poliisi alkoi tutkia juttua. Aluksi hän poimi ylös Jokerit-lippiksen ja teki muistiinpanoja lehtiöönsä. Sitten hän poisti Blues-lätsän ja teki lisää muistiinpanoja. Sen jälkeen hän tarttui HIFK-lakkiin, nosti sen haarovälin päältä ja näytti hämmästyneeltä. Poliisi laittoi lakin takaisin, nosti sen uudelleen, eikä näyttänyt vieläkään tyytyväiseltä. Niinpä hän toisti toimenpiteen vielä kolmannen kerran.
- Mitä hemmetin pelleilyä tämä oikein on? HIFK-fani hiiltyi. Taidat olla aika pervo tapaus! Vai etkö ole ennen naisen jalkoväliä nähnyt?
- Olen kyllä, konstaapeli vastasi rauhallisesti. En vain ollut uskoa näkemääni. Katsos, tämä on ensimmäinen kerta, kun löydän HIFK-lakin alta jotain muuta kuin mulkun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.