IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

voi apuaaa...Sunnuntai 02.07.2006 01:48

ripari sit alkaa maanantaina.. oisin ollunna riparilla jo eellisellä viikolla, mut vaihoin...
syitä on turha kysyä, jos joku kysyy, mottaan lättyyn, nii et lätisee...
ja lordi soi.. ihan parhaita niitten biisejä on my heaven is your hell, would you love a monsterman, blood red sandman, it snows in hell, bringing back the balls to rock, Hard Rock Hallelujah, the chainsaw buffet, kalmageddon, whos your daddy, devil is a loser, supermonstars..jne..
turren korva on kohta parantunu, sen pitää vielä syyä antibioottia, ja se korva jää luultavasti lerpalleen, ja se pitää ehkä tikata.. (yli 20 tikkiä..) nii siis turrea ei ollunna pistäny ampianen tai käärme, ku sillä oli verikorva, eli veri vuotaa korvaan, mut ei tuu sieltä pois.. ja se piti nukuttaa, ja korva leikata auki.. ressu oli koko loppu päivän tokkurasa ja oksenteli koko ajan, ku laittivat varmaa vähä reilummasti nukutusainetta.. ja raukalla kun on huono kyytipää, oksensi autoon, just ennen ku oltii eläinklinikalla, kja häjisää ku tassut alko kastuu, hyppäs penkkien yli mun sylii, ja siinä sitten määki olin oksennuksesa, mut ei muutako vaatteet vaihtoon..siis kuha pääs kotia asti.. mut sempä näkkee sit pitääkö tuota tikata... toivon vaa et ei, ku sit se on vielä isompi operaatio, ku tuo aukasu... ja kuulemma tuo juttu on vanhoilla koirilla aika yleinen.. (eläinlääkäri vain sitä ihmetteli, että oltiin villen kans koko ajan vieresä, ku se leikkas sitä korvaa auki, vaikk normaalisti kaikki pökrää, tai lähtee ulos, mut eipä me.... ja vaikka veri lensi, ku sielä oli vähä painetta, nii eipä tuo mitää haitanna... vieresä pysyttii koko aja...)
en oo ehtinnä tehä vielä paljo mitää... mut turre hoitaesa täsä meneeki melkee koko loma.. saa nähä kuka sille muistaa antibiootin antaa, ku mää oon antanna tähän asti.. xD
lähetää jokupäivä riparin jälkee serkkujen kans käymää powerparkisa...
ja helsingisä... junalla...
ja omaa koiraa oon koittanu katella koko ajan, mut yks sopiva ehokas vasta on lyötyny.. samojedi...
ja synttäritki tuloo... xD saa nähä jaksaako juhlia..
kai kummit ainaki ja mummut ja papat käy vielä viimesillä synttäreillä.. ku on perinteenä et enää ei juhlisa käyä ku mennee viientoista vuojen yli.. et ni..
mut nyt moikka, ja lähen läjää kamoja leirille... mitähä sinnekki perkele pitäs ottaa mukaa..
no sen näkee sitte.. viimestää sillo, ku pitäs olla menos ja ei oo vielä puoliakaa tavaroista kasasa.. ja onnea vaa niille jokka yrittää kestää mua.. xD ja musta ei helpolla pääse eroo... xD
mut nyt moi... (kirjottelen sit riparin jälkee.. lisää...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.