IRC-Galleria

Jonnalta varastin :(Maanantai 25.08.2008 22:34Avaa toiseen selaimeen Irc-galleria (irc.fi osoitteella pääsee nopeasti) ja paina sitten etusivun ylärivistä "satunnainen" -nappulaa. Ota oletuskuvan kuvateksti ja liitä se vastaukseksi kysymykseen. Jos kuvassa ei ole kuva tekstiä, ota seuraava. Jatka näin, kunnes saat kaikkiin vastaukset. Pidä hauskaa!


1. Kuuntelet ihan rauhassa musaa omassa huoneessasi, kunnes äiti tulee kertomaan, että ärsyttävä tätisi on tullut yllätysvierailulle. Huudahdat tuskastuneena:
- Tulppu..Anni..Iida.. JaU.


2. Heräät tavallisena maanantai-aamuna herätyskelloon, jonka äänen olet itse äänittänyt. Herätyskello huutaa:
- oon purulelu.

3. Lähdet kouluun niin myöhään, että myöhästyt viisi minuuttia. Puolustaudut opettajaa vastaan sanomalla:
- GostosoRostos

4. Kaikki tuntuu menevän koulussa pieleen, kunnes huomaat että ruokana on lempiruokaasi, pinaattikeittoa. Ihastelet kavereillesi sitä sanoen:
- Myö postikorttina Naapurivaaralla

5. Äidinkielessä kaikki ei suju niin kuin haluaisit. Opettaja pyytää sinua lukemaa aineesi koko luokalle, mutta mielestäsi aineesi on aivan kamala. Aloitat kuitenkin aineesi ensimmäisellä lauseella, joka kuuluu:
-kalajogi

6. Kun koulu loppuu, näet ihastuksesi käytävällä. Menet paniikkiin, kun hän tervehtii sinua. Sanot hänelle liian kimakasti:
-Miun pikkunen

7. Ihastuksesi katsoo sinua oudosti ja lähtee kotiinsa. Kun pääset alakuloisena kotiin, äitisi ja isäsi ovat sinua vastassa vihaisen näköisenä. He tietävät sinun rikkoneen tietokoneenne. Siihen tokaiset:
- kalajoki piknikfestarit

-8. Sait kotiarestia huonosta valheesta, etkä saa mennä ulos paitsi kouluun. Kaverisi pyytävät sinua mesessä kuitenkin elokuviin illalla, etkä kehtaa tunnustaa arestia, joten lähetät heille vastauksen:
- juhannus

9. Illalla olet nukkumassa tavallista aikaisemmin. Pikkuveljesi tulee pelottelemaan sinua kumikäärmeellä. Säikähdät hirveästi ja huudat:
- puutarhuri

10. Vanhempasi tulevat paikalle, kun pikkuveljesi on häipynyt. He moittivat sinua:
- kultamurumusukka <33 ;>>>

11. Myöhemmin pikkuveli palaa muovitorakan kanssa ja tällä kertaa säikähdät kuoliaaksi. Viimeiset sanasi ovat:
- Anna mun olla.


12. Kaikki ovat surullisia hautajaisissasi. Yhtäkkiä kirkkoon tulee rosvo, joka ryövää ruumisarkkusi. Juhlaväki soittaa poliisille ja sanoo:
-hyvä kuvanlaatu

13. Varasta ei saatu kiinni, mutta hautajaiset pidetään loppuun. Hautakiveesi kaiverretaan teksti:
- Rokkistara Ryytyneenä @ Studio 51 (Pikkujoulut)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.