IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

IHANIA IHMISIÄSunnuntai 18.02.2007 18:15

Eilen oli hieno päivä. Rosiksessa törmättiin kaikenlaisiin ihaniin ihmisiin ja koko paikka oli vain täynnä rakkautta. Ensin Carusel- posse ja sitten vielä Taik- posse. Oli mieletöntä, ja tanssilattioiden susi sveitsiläisprinsessakin tanssi pilkkuun asti lasinsirukaaoksen keskellä.

Prinsessan kanssa käveltiin sitten kotiin Töölöön, kuin kesä olisi ollut, vaikka meitä piinasi viiltävä tuuli ja meillä molemmilla oli vain pienet hameet päällä. Snägärin kautta mentiin, ja kaikki miehet ihastui meihin. Mulle kerrottiin että mulla on eloisat silmät, se oli kieltämättä ihan suloista. Puoli viiden aikaan olin kotona ja hyökkäsin iltapesun kautta pyjamat ja villasukat päällä lämpimään pesääni untuvapeiton alle.

Tänään nousin sitten puoli neljältä. DJ Extacy herätti mut viattomalla valituksella ettei löydä passiaan (vaihteeksi). Yritin soittaa mutta se ei vastaa. Haluisin että se tulisi kanssani salille.

Mutta että nämä Ystävät. Voi ihanuutta, voi sitä ehdottoman rakkauden ja kiintymyksen määrää jonka jaan niiden kanssa! Caruselilaisia oli jo kerennyt tulla hirveen paljon ikävä, ja pelkäsin melkein, että mut on heivattu siitä porukasta. Näin ei kuitenkaan ollut, kaikki oli ennallaan ja mua halailtiin ja pussailtiin niiden monen kuukauden edestä, jotka olen missannut.
(Ja siellä on kuulemma vielä kireä tunnelma. Joten minä en kyllä se ongelma ollut, terveisiä fasistivallalle...)

Pian on kesä ja me olemme taas villejä ja vapaita LÄMMÖSSÄ. Helsingin kesä on sitä hienointa! Voi miten odotankaan. Nam...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.