IRC-Galleria

Back in TheHolyIsrael.Lauantai 27.10.2007 01:32

Shabat shalom!

Voi pojatku on eri maa taa Israel. Nyt oikeastaan tunnen ekaa kertaa kunnolla etta rakastan tata maata ja naita ihmisia. 8 paivaa Egyptissa ja SIINAIN ERAMAASSA avas jotenki mun silmat huomaan kuinka rakas taa maa on mulle;taa maa on rakas mun sydameni haltijalle. Ihmiset on niin erilaisia ja rauha on kasinkosketeltavissa kun sille avaa silmansa.

Olimme pari paivaa sitten Siinain vuorella, lahdimme Dahabista klo 23 ja palasimme seur. paivana klo 11.30. Menimme paikanpaalle pakulla, matka kesti 2h. Patikoimme vuorenhuipulle 7-8km keskella yota(ja sama matka takas) ja matka koko ajan ylamakea :S Taistelimme ylos ja alas loppuun asti ilman kameleita joita paikalliset yritti vuokrata <D Ei ollu kivaa mutta oli sen arvoista. Huipulla vuokrasimme pari vilttia muutamaksi tunniksi jotta kykenimme huilaamaan kalliojyrkanteen kylmyydessa. Siina sitten makoilimme ja odottelimme auringon nousua satojen muiden ihmisten kanssa urbaanissa tunnelmassa tuhansia tahtia katsellen. Upeita tahdenlentoja, Oli kaunis hetki! Myos Raamatun lukeminen Jumalan vuorella oli erityisen lumoavaa. D

Alhaalla kavasimme St. Catherinen luostarissa ja sillee.

Joo nyt taas vaha levoton taha kirjoottamisee xD

Nii si eile tultii takas Eilattii Etela-Israeliin ja mulla riitti egyptin punnatki punnillee just oikein!
Tulliin menessa mulla oli 7puntaa ja kuinka ollakkaa matka Tabasta tulliin oli 5puntaa ja tullimaksu tai joku 2 puntaa ;)
Tullis oli odottamattomia ongelmia ku Egyptiin mennessa meille ei oltu lyoty Israelin puolelta leimoja vissii ollenkaa(egptin puolella kylla ja viisumi oli) mut satuin pitaan tallessa maksutositteen rajanylitysmaksusta passin sivutaskus :D Virkailija vaa sano etta Good for you. No en usko etta siltikaan Egyptiin oltais jaaty.

Eilatis nukuttii yo Shelterissa(kristillinen majapaikka, jossa nukuimme jo etelaan tullessa) ja tanaan saavuimme Mitz-Peramoniin Aloneiden perheeseen, jossa jo muistaakseni syyskuussa vierailimme. Taal odotti Pekan vanhemmat jo meita. Ollaa taal sunnuntaihi.

Eile Eilatis oli jannaa ku paikallisen ostoskeskuksen ovella jaettii ilmaisarpoja. Loysin sellaisesta kaksi sekelinkuvaa joka oikeutti yhteen uuteen arpaan. Kassanhoitaja siin si selitti et mika pelis o homman nimi mut olin liian vasyny keskittyakseni ja kuunnellakseni. Raaputin vaa iha summis ja siel oliki yhtakkia yhteensa 450 sekelin voitto :D joku 80e. :)
Olipa kerranki mullaki hyva arpaonni. Ja on taa Israel ihana maa :D
Juuri hetkea aikasemmi olin tuskaillu raha-asioitten kans ku en ollu pysyny saastotavoittessani ja ajatellu etta mitapas niista murehtiin, se vie vain kauemmaks Jumalasta ja on pahaksi. Kylla Herra huolen pitaa tavalla tai toisella!

Nyt meen iltapalalle. Ikava kaikki NIIN paljo<3

Enaa vaha reilu 2 viikkooo!!

Siukut. Miika




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.