IRC-Galleria

Uusi vuosi, uudet lupaukset...Maanantai 09.01.2006 01:22

Lupaan sitä, lupaan tätä kuulee joka puolelta. Ikään kuin uuden vuoden pitäisi muuttaa jotain. "Tiedän, että toiset lupaa, mutta minä ainakin pidän niistä kiinni." Niin, mitä luulette, että ne muut sitten aikovat? Ei siinä mitään, hyvähän se on ainakin koittaa. ;) Minä taasen lupaan banaanin niille jotka lupauksissaan pysyvät.

Viikonloppu ei eronnut muusta viikosta mitenkään. Plaa plaa plaa. Hairahdus. Plaa plaa, hairahdus kertaa kaksi. Plaah, kertaa kolme. Alkoi vain ällöttää läheisyys. Ajatuskin toisen vieressä makaamisesta tuntuu nyt kuvottavalta. Miksikö? Vitustako minä tiedän.

"Taas tähän tuli tää vitun markettiurku tähän taas vittu. Meneeks tää ees tahdissa saatana? Ei vittu eihän tätä voi ees julkasta saatana!" Puhu hiljaa rakkaudesta. Joo, sen teen, huudan kiitti pillust ja ovesta meen. Niin, tommonen fiilis on ollu jo ainaki kaks kertaa.

Kerrankin kun sanon, että käväisin baarissa se myös tarkoittaa että käväisin baarissa. 15-20 min? Sama hairahtaa sen jälkeen. Syytän sijaintia, muuta kauemmas, muuta Pöykkölään tai vaikka Korkalovaaraan, mihin vaan siitä keskustasta.

Sen jälkeen meninkin hakemaan jonkun joka oli kai päissään, ainakin se tuntu siltä ku se oksenteli kadulle. No ei se väärinkään ole, kunnon krapula parantaa tai niin ainakin olen kuullut, itseänihän ei tuo olotila koskaan muista. Siitä pitäisi kai olla kiitollinen ja jos joku heittää tähän, että en juo tarpeeksi niin senkun.

Jaa vai on se huomenna maanantai. Onko se joku erikoinenki päivä? Saako silloin jotain hyvää? No sehän me nähdään huomenna. Adios, bailandos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.