IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ihannaaa, Children Of BodomTiistai 03.03.2009 20:31

Arvaa kuka oli keikalla Hesan Hartwall-areenalla...! AIVAN MAHTAVA! Sunnuntaina siinä seittemän maissa alko lämppärit soittaa eli Diablo ja Cannibal Corpse. Jälkimmäinen ei ollu ehdottomalla ykköslistallani (rumpali hakkaa ittensä hengiltä, ei kitarasooloja ja laulaja kähisee eikä sanoista saa mitään selvää), mutta menihän se kun fiilikset oli oikeat. Diablo oli hyvä, kappaleita en muista, kun en oikein muutenkaan kuuntele. Mut jees.
Bodom. Bodom. Bodom. En muista kun ne valot, ihanat koskettimet ja ne kitarat... Alexi veti kunnon keikan! "Nyt siihen keskelle helvetinmoinen ympyrä niin että vittu lähtee pää irti!" Aaah :) Muutamassa kappaleessa oli taustalla tulta, ja se oli niin kuuma, et se teki aallot yli 60m päähän. Porukka oli kännissä kun käki, mut mitäs mä siitä valittamaan.
Käsi oli ihan maitohapoilla kun kaksi kappaletta vedin aivan putkeen. Loistava keikka, hyvät kappalevalikoimat. Jäi vain harmittamaan etteivät soittaneet Paranoidia. Kahdeltatoista päästiin kämpille. Jääkaappi piti jotain ihme ääntä, johon mun pää sitte muodosti COB:n kappaleita siihen tilalle. Sen siitä saa vaikka korvatulpat oli päässä ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.