IRC-Galleria

klopsu

klopsu

suuret seikkailut, pienet pähkinät.

Edelleen samaa.Torstai 25.05.2006 22:31

No, halusin kirjottaa ko ei mtn muuta tekemist. ;D No, mitäs kirjottaisin. MYIN MUN TURVALIIVIN. Sain siitä huikeat 30 € <3 No, täytyypä ostaa uus. Ja synttärit lähenee.. :) <3 KIVAA. Ihku juttu. xD <3 Mä kirjotan tänne jotain toooosi paljon, tällä kertaa.


Olipa se mukava juttu, että sain sen turviksen myytyy. Mutta, tarviipa ostaa tilalle uus. :'( Se vanha toimi mulla ainaki 3 vuotta. IHQUU. <3 XD Sit vaa ostelee. Meen sentää Sunnuntain ostaa semmosen Salosta, jos se kauppa suostuu olemaan auki. x) TOIVOTTAVASTIIIII<


Huomenna Kaikkein paras RATSASTUS <3<33<3 Ja tiistaisin yhtä hyvä <3<3<3 Meen toivottavasti Nasulla. <3 Se on ihku <3 ;D TOIVOTAAN.



Ja tänään tulee ohjelmistossa; Lost <3 4400 <3<3 IHkua. <3 Voi Myy joka tapasi muurahaisen. (Mukissa joka on koneen vieressä kuvana) <3 :DDDDDDDD Ja sit siin on Myy joka puree jotain jalkaan, haikailee vedessä, nukkuu korissa, on kahvipannussa ja laskee liukumäkeä. Ihana pikkukahvimuki <3


MM. Tänään grillataan. JA OON UNOHTANU LISTOISTA KOKONAAN SALKKARIT <3 SALKKARIT SALKKARIT SALKKARIT <3 Voi herran tuuteli. Pitääpä kohta mennä kattoo, kellohan on jo 19:29 :o No ei, ne alkaa aina viittä yli puol. JOu.


Nytpä taidan lopettaa. Näkemisiin ja kuulemisiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.