IRC-Galleria

Pakko kirjottaa jotain <(O.o)>Perjantai 18.01.2008 20:50

Noniin mitä sitä keksis? Mulla on pakottava tarve kirjotella jotaki... Ihan sama mitä, mutta koitan pitää tämän jotenkin hallinnassa. Siis nämä jutut. Ei mitään järkeä.
Kuuntelin tänään ensimmäist'ä kertaa elämässäni An Cafea, kyllähän sitä kuunteleen, mutta ei oikeen mun juttu. Uskalsin kuunnella sitä, koska sitä ennen kuuntelin Porno Graffittia, ja se oli hyvä. Kiitos ystävälleni jonka nimi alkaa T-kirjaimella kun laitto mut kuunteleen sitä, vaikka ite kysyin että mikä ois hyvä bändi. No niin se siitä asiasta.
Vitsi että meikä haluais käyä Vlad Seivästäjän linnassa. Eli suomennos on että Draculoitten "sukutilalla". Ja sitten Egyptissä ois siisti käyä jossain pyramideissa, jos niihin ei eksy, ja sitte Ranskaan katakombehin. Islannissa ois siisti käyä kyylään jotain keysirejä ja semmosia, ja Roomaan amfiteatterille... Ynnä muuta semmosta. En jaksais lähtiä mihinkään Hawaijille tai mihinkään, eihän siellä ois ees mitään tekemistä, meikä haluaa kulttuuria.
Nyt kuuntelen Sonata Arcticaa, ja äsken kuuntelin My Chemical Romancea. Teräsbetonia, Green Dayta ja semmosta kannattaa kuunnella, hyvää musaa. Kuuntelinpas tässä yks päivä kaikki Gimmelin levyt, ossaan vieläki kaikki sanat ulukua, vaikken ookkaa parriin vuoteen kuunnellu.
En jaksa keksiä mitään viisaampaa nyt, epänormaalia toimintaa kyllä löytys, että näkemisiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.