IRC-Galleria

JeshKeskiviikko 07.11.2007 23:35

Oon tojistanu itelleni että meikäläine on lähes tunteeton ihiminen. Se tuli tännää erittäi seleväksi erään asian yhteyessä. Tai sitte mää oon vaan niin idiootti että luulen että oon tunteeton vaikka oon super pölijä... Varmaan kumpaaki. Valitettavasti sen tunteettomuuen syytä en paljasta. Paitti ehkä ihmisille jotka ovat poliittisesti sammaa mieltä mun kanssa. Että sillee, piti vaan tänne laittaa että kaikki tietää että oon se mikä nyt oon, tunteeton tai pöljä.

Toinen juttu minkä hokasin että miks vitussa kirjotan kirjakielellä melekeen aina? Tai no siis onhan tää silleen sekavaa, mutta mää puhun enemmä murteella niin miks mää kirjotan suht. kirjakielellä? Sekavaaaaaa.

Ja vielä kolmas hommeli. Rupesin pari päivää sitte pitämään jotaki hyypiö kirjaa johon kirjotan mielenkiintoisia asioita. Tähän mennessä siellä lukee esim.
--> Sotka on tyhmä sana ku sitä ajattellee
--> Yrjö pontikan ohje = Pepsi MAXia, 7 uppia ja päärynämehua, jos ei oo tarpeeksi pahhaa, survo lasi täyteen karkkeja, kaaja yrjö pontikkaa päälle anna hautua jonku aikaa ja "nauti". <-- Värkättiin pontikat äitin synttäreillä serkun kanssa
--> Oh, motherfucker if LIFE ain't just a joke. Then why are we laughing? Then why am I dead? <-- En muista mikä juttu tuoki oli
--> Kolome sivua pelkkää paskaa täynnä (ei kirjaimellisesti)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.