IRC-Galleria

hihihihiLauantai 09.01.2010 22:18

Jee oli kivaa stadis Lindan ja Jullen kaa :) Vaik me istutttii mäkisss koko aja XD Sitku kuuntelin Lindan iPodiii ku se jutttteeli jullen kaaa nii sit vhä ajan kuluttuuuu annoin sen takasin ja laitoin sen lindan sylii. Sit se iPodi tippu sinne pöydän alle ja oltii sinne oho, sit ku lähettii niii kukaa ei enäää muistanu et se oli tippunu sinne eikä kukaa ollu muistanu nostaa sitä, nii sit vaa lähettii dösäl himaaa. Sit siell dösäs olin sillee et kuunnellaa iPodii. Sit Linda oli sillee OMGH!! mis mun ipodiiiii on?!??? sit olin silleee omgghhhghghg se jäi sinne mäkin lattialle ku kukaa ei muistanu nostaa sitä, nohh sitteen jääätii jonku kirkon kohalle ja lähettii kävelee foorumii ja oltiii iha jäässä!
sitte soitetttii jullelle et voisko se mennä hakee sen sielt nii me tullaa sit sinne ja sitteeen se julle oli sillee et: emmä nyt voi sitä tuolt mennä hakeee. Linda oli sillee no miks ja sit jullee sano et ku siel o jotkutt lissut nii se ei viiti mennä sinne XD nohh sitte meiän piti mennä sinne ja sit se ei enäää ollukkaa siel ja sit mentii sielt kassalt kysyyy nii se oli siel. huh :) sit lähettii takasi dösärille ja oltii silleee fuck dösä meni joku 1 min sit ja sit seuraava ois tullu 938454 tunnin kuluttuu nii lähettiii junalla. ssitte oltii sillee et öö meneeks toi juna espoosee jja oltii sillee apuvaa mist tääl näkeee sen et minne se meneee. sit mentiii kattoo niit aikataului ja oltii sillee jes se menee espooseee. sitten mentii siihe junaa. siel oli sit sellane joku 3v poika joka huuteli koko aja siel jtn. sit ku siin meiä vieres istu kaksi sellaista poikaa nii me vaa hajottii iha kybäälläääh sille naperollee siellä xD kaikki siin vaunus olevat vaa hajoili sille ipanalle XDXDXD
sitteeen ku päästii viimeinki melkeee himaa, ni olin sillee et linda totaah meil kesti yhteensä 3 tuntii tulla himaa xD OLI KYLLÄ TODELLA KIVAA! :)))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.