IRC-Galleria

Mäntyharju 8.8Lauantai 08.08.2009 20:20

Tälläisiäkö ne kasvattajan menestyksen päivät ovat, tuntuu upealle :) En osaa sanoin kuvailla miten hienoa se oli, seisoa tuon nuoren pojan vieressä! Hippi oli pentujen jälkeen heti ensimmäinen, ei ehkä ihan helpoin ole ensimmäisenä mennä kehään. En osannut odottaa mitään mutta ainoana ERIn saaneena luokassaan se voitti. Nuoria uroksia ei ollut, avoimissa ei yhtään ainutta ERInomaista. Valioissa ja vetskuissa ainoat ERIn saaneet. PikkuMuhku taisteli upeasti voittoon. Tuomari ihmetteli että kuinka poika voi olla vasta 9kk, päätä ihaili. Luonne oli miellyttävä. Kiitos Gary ja Jartsa kun tulitte mukaan!!!

Jursulan esiintyminen meni hienosti, toinen junnu voitti, tuomari sanoi että "hieman pitkän mallinen tässä vaiheessa, muuten olisi voittanut". Silti PN-kehässä kolmas, joka oli todella ihana yllätys! Edessä toinen junnunarttu ja valionarttu (ei Suomen, siksi VARA-SERT ei osunut meille).

Huomenna Turku ja voin sanoa että en odota sieltä kyllä läheskään tälläistä, sanoin että EH'kin on melkoisen lämmin tulos tämän päivän jälkeen!

Jursulan arvostelu: Erittäin hyväntyyppinen juniorinarttu. Hyväilmeinen kaunis pää, oikea purenta, hyvät silmät ja korvat, kaunis kaula, hyvä luusto ja käpälät. Hieman lyhyt rintakehä, pitkä lanneosa. Sopivat kulmaukset. Liikkuu hyvin. Hyvä väri ja karvanlaatu. Miellyttävä käytös.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.