IRC-Galleria

ksym

ksym

tietää että voisi tietää enemmänkin.

Kemikaalit. Päänsärky. Unirytmi.Sunnuntai 11.10.2009 06:48

Eilen (lauantaina) JA tänään yöllä (sunnuntaina) oli kyllä aitoa menoa.

Heräsin lauantaina vasta joskus 15 aikaan, VAIKKA menin edellisenä yönä jopa kohtuu aikaisin nukkumaan ... joskus kahdelta. Vedin sitten leivän naamaani, ja kietaisin myös energiajuomaa puoli litraa.

Kävin ystäväni luona ruokkimassa kissat, koska hän on muualla. Kissat sanoi miau ja heilutti häntää. En hirveesti kerinny sosialisoida niiden kanssa koska ...

Mulla oli sovittu tapaaminen erään kaverin kanssa joten menin neljäksi kaupungille. Siellä sitten käytiin kaupassa, ostin itselleni YHDEN puolen litran oluen. Kaverilla sitten juteltiin, katottiin Suomi-Wales jalispeliä, join olutta pikkuhiljaa, muut kaatoi keittoa enemmänkin. Tupakoitiin ahkerasti myös.

Sitten mua alkoi vaan väsyttää sosialisointi siellä. Ja rupes päätä särkemään jostain syystä. Oli huono olokin, koska en ollut syönyt kuin leivänkannikan kotona. Lähdin siinä 19 aikoihin siitä sitten takas kotia bussilla.

Kotia päästessäni mulle iski ihan JUMALATON päänsärky. En tiedä mistä johtuu, kenties siitä kaljasta TAI energiajuomista TAI syömisen puutteesta. Tai kaikista noista yhteensä, yhdistettynä faktaan että olen alipainoinen ja melko mahdollisesti syömishäiriöinen.

Lämmitin ruokaakin, kasviksia ja semmosta. Söin sitä leivän kera. Join myös kahvia ja vettä. Mutta päänsärky senkuin vaan lisääntyi.

Nyt tässä vielä melkee 4 aikaan aamuyöllä kukun. Ja vittu ei vaan särky laannu. Oisin halunnu mennä unille jo tossa 1 aikaan tms ... mutta ei ei ei, sattuu päähän.

Jos vetäs ne mielialalääkkeet tän päänsäryn lisäksi niin saisinkohan slaagin?

Ei se siitä, ei se siitä ...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.