IRC-Galleria

kuiske

kuiske

i got soul but i'm not a soldier

[Ei aihetta]Maanantai 13.10.2008 16:09

Ja niin on Laura taas Hyvinkäällä!

Takana loistava viikonloppu joka alkoi jo torstaina. Luokkamme järjesti vuotuiset koulunaloittajaiset teemalla mielisairaala ja juhlat sisälsivät paljon hulluja, lääkkeitä, taideterapiaa sekä oman itsensä ja sivupersoonansa epätoivoista etsimistä. Oli kyllä erittäin mielenkiintoista ja musiikki oli hullunkreisiä!

Perjantaina kuutostie tuntui pitkältä ja puuduttavalta, vaikka edellisen kerran sitä kuljinkin ennen koulun alkua. Seura oli kuitenkin hyvää ja kotiin oli hurjan hauskaa päästä neljän viikon tauon jälkeen. Käytiin moikkaamassa ystäviätuttavia illan mittaan muutamassa paikassa, skankkaamassa Zoomissa ja valtaamassa Levelin tanssilattia joskus yhdentoista aikaan, jolloin siellä ei tosiaan muita ollut. Oli ihan huisia! Lähdettiin kuitenkin jo puolen yön aikaan kotiin.

Lauantaina nostettiin perunoita melkein viisi tuntia rähmärymän voimin, syötiin hyvin ja saunottiin ja olo oli onnellisen raukea. Päädyttiin kuitenkin ryhmämme voimin muutaman mutkan kautta taas juhlimaan samaan osoitteeseen ja tällä kertaa ihan loppuun asti. DJ oli huomattavasti parempi ja tanssilattia täydempi. Hulluteltiin ja tanssittiin ihan aivottomasti ja taidettiin viedä aika paljon tilaa. :> Kun vihdoin pääsi vaakatasoon niin nukahti kyllä melkoisen nopeasti.

Sunnuntaina subia ja aivotnarikkaanpoikaleffailua. Mm. Ja nyt oon yksin kotona, syyslomajeeah, pitäisi tehdä kaikenlaista mutta ei oikein malta, ulkonakin noin kiva syysilma.

Kiitos viikonlopusta PSJ! Ja kaikki muut ilohymytyypit myös. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.