IRC-Galleria

sosiaalisuuden multihuipentumaPerjantai 10.07.2009 17:15

HYVÄÄ PÄIVÄÄ minä tässä puhuin juuri viitisentoista minuuttia lehtimyyjän kanssa 8))

Se alotti kaiken sanomalla että saan jotain ILMASEX sit olin sillee et no jaa kerropa. Sit se kertoili jotain anna-lehdestä et saan puolet ilmaseks. sit mä olin et no emmä haluu sitä toist puolt maksaa et pistä kaikki ilmaseks vaa. Sit se vetos siihen että se on köyhä opiskelijapoika ja sitä pitäis auttaa.
Mä kysyin et mitä se opiskelee. Tais olla joku autonkuljettaja??
Sit sanoin että no anna kaikki ilmasex johon se et ÄLÄ NYR RUPEA AHANEEX (puhu murretta huom) sit mää olin et no emmä haluu maksaa mitää ku maksaa nii palio. Sit se oli et MITÄ TÄSÄ MAAILMASA SAA ILIMASEKS ENNÄÄ ja mä että NO HENGITTÄÄ!!1 sit se sano et nii ootappa kymmene vuotta ni ei saa kohta sitäkää ja sit mä olin et JOO PULLOTETTUA HAPPEA PUHELIMITSE!!11 sit se vaa jotai lolol.

ja AUTA NY OPISKELIJAPOEKAA ja sit määä sanoin et ei saa mult säälipisteitä ja et vois nyt kertoo lisää niit ilmasjutuist sit se oli sillee EMMÄÄ TAHALLANI HUIJANNU sit olin et aijaa no en mä ees vihjannukaa.....

Sit se oli et KOLKYT NELJÄ EUROO EI O PALJO sit mä et nonii mut on se mulle kuule mää oon nii köyhä et kävelisin mielummi alasti jos vois 8(( sit se sano et no hyvää kesää moikka. ILKIÖ ei ees sääliny!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.