IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

809Keskiviikko 07.11.2007 23:29

tässä teille:

Kuvitelkaa tilanne: saatte kuulla ammuskeluista koulussa, jossa on tuttujasi, kavereitasi, jopa sukulaisiasi. Soitat kaikki heidät läpi, saat kuulla että yhdestä ei ole tietoa. Kuolleeksi epäillään. Hätääntymys, sekaannus, huoli. 5 tunnin päästä saat kuulla, että hän on shokissa hyvinkäällä haavoittuneena. Tuntuuko oikeutetulta?

Ampuja ammuskeli viattomia ihmisiä sen takia, että hänellä oli paha olla, hänellä oli yhteiskunnasta kieroutunut käsitys. Onko hänellä oikeutta ampua viattomia ihmisiä?

Ja tästä viisaudesta: "tyhmät orjiksi, viisaat valtaan" missä menee tämä raja? Hänestäkö tulisi maailman infernaalinen majesteetti, joka tämän päättää? Pitääkö hän viisaana ihmistä, joka ratkaisee rubiikin kuution? Vai tyhmänä sellaista, joka ratkaisee rubiikin kuution ja pitää itseään sen takia viisaana. Te hitlerin ihannoijat: tässä ei nyt mitään siihen liittyvää ole. Jos yhteiskunnan haluaa tappaa, miksi aloittaa se Jokelan pienestä lukiosta? Ja päättää vielä sinne. Hän kuulemma oli oikeudenmukainen, onko siis oikeudenmukaista tappaa oman pahan olon takia viattomia.

Onko?

Osanottoni kaikille tuttujensa, kavereidensa ja ystäviensä menettäneille. Vaikeaa tämä on

Tämä merkintä siksi, että ymmärtäisitte tämän "viisauden"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.