IRC-Galleria

tjaTiistai 23.10.2007 21:20


Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.


1. Lotta on viehättävä pieni neiti, hän on kiinnostunut ympäristöstään ja on erittäin kontaktihaluinen ja -hakuinen. Lotalla on käytössään pyörätuoli, mutta sisätiloissa hän osaa kävellä itsenäisesti ilman tukea. Hän ei puhu, mutta kommunikoi ilmeillä, eleillä ja tukiviittomilla sekä PCS-kuvilla.

2. Lotta on luonteeltaan melko rauhallinen mäyräkoira, joka loukkaantuu helposti. Lotta on hyvin kiltti, sosiaalinen ja tottelee hyvin, paitsi joskus kuulo vähän temppuilee.

3. Lotta on Suomessa ja Ruotsissa käytetty naisen etunimi. Vuoteen 2006 mennessä Suomessa on rekisteröity hieman yli 8 000 Lotta-nimen saanutta naista.

4.Lotta on esimerkki tavallisesta, 2000-luvun suomalaisesta nuoresta.

5.Lotta on pieni ja pirteä tyttökoira, joka asuu Keksijäkylässä. Suuret keksintökilpailut ovat nurkan takana ja voitto on taattu Lotan isälle, joka on kylän paras keksijä.

6.Lotta väsyi matkustamisesta, uusista tapahtumista ja ihmisistä.

7.Lotta on 26-vuotias urbaani, suomenruotsalainen alfa-naaras. Lotta tekee työkseen stand up-komiikkaa ja juontaa Radio NRJ:n aamushow’ta.

8.Lotta tulee tosi hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Pahiksen kanssa oltiin parhaita kavereita alusta lähtien ja Pikkiskin on lämmennyt jo tämän burman läheisyydelle.

9.Lotta elää villiä sinkkuelämää, ja sieltä se komiikankin lähde usein löytyy. Lotan komiikka löytyy arjesta, ja välillä hieman absurdista ajatuksenjuoksusta.

10.Lotta on tallimme työmyyrä rauhallisesta luonteestaan huolimatta. Lotta on osoittautunut erittäin järkeväksi nuoreksi tammaksi, jolla on työmoraali kohdallaan. Se on aina hyvällä tuulella ja valmis tekemään töitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.