IRC-Galleria

LauantaiLauantai 14.01.2006 19:50

Ihme juttu, ei oo väsymystä ei mitään kun eilen olin kiltisti kotona. En Menny baariin vaikka siellä normaalisti notkusin.
Noh mitä sit tänään aikaan sain... Kävin prismalla JALAN, menin sinne ilman karttaa ihan puhtaalla suuntavaistolla... Ja löysin sen kaupan... Mutta sit ku tulin takas eksyin, mutta löysin takas reitille... Kyllä isi ois nyt ylpee.

Sit laitoin lampun kattoon... Ei täällä oo ollu ku viikko aika hämärää. sekin meni kertaheitolla oikein.

Sit ajattelin kokkailla et nälkä lähtis. Ajattelin tehdä jauhelijakastiketta ja perunoita. Jauhelijakastike ei maistunu millekkään ja oli aika vetistä ja perunoita keitin ihan perkeleen kauan ku ei nää täkäläiset perunat ole vissiin mitään 20min pikaperunoita. Täällä pottuja saa keittää tunnin ja vieläkin ne on kovia...

NO se ruokailu jäi aika vähäiseks, jos seuraavalla kerralla onnistus paremmin...
Popparit onnistuu näköjään aina vaikka heittelee siihen koneeseen väärillä mitoilla ainekset. ELi varmaan tulee tää 3.5vuotta elettetyä poppareilla. Kiitti vaan kavereille että ostitte ton masiinan.

Tänään ois jotku tekno pippalot livarissa siellä vois käydä kattoo miltä ne semmoset hässäkät näyttää. Kuulemma ei hyvältä näytä. Kattoo nyt jos vaikka uskaltas lähtee sinne ni ei sit mökkeytys kämpille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.