IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 12.05.2007 23:47

Mene oraakkelin luo, ( http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/) ja kysy sieltä suluissa olevat kysymykset. Lisää saamasi vastaukset heittomerkkien väliin.

01. Ystäväni tekstasi minulle tänään aamulla, ja viestissä luki (Saatanan horonaama!): "Lysmyperse! Laiskiainen! Juovikas karvanaama!"

02. Tekstasin ystävälleni takaisin (oletko kännissä?) ja hän soitti ja vastasi: "En usko, mutta mitä mieltä sinä olet?"

03. Koulussa kysyin häneltä (Pitäisikö sinun käydä lääkärillä?), ja hän tiuski päin naamaa:"Tottakai!"

04. Äidinkielen aineeni oli jäänyt kotiin, ja opettaja kysyi minulta (Missä aineesi on?), vastasin hänelle umpiunessa:"Hesan Forumissa... siellä alakerrassa."

05. Sain jälki-istuntoa, ja koulupäivän päätyttyä bestikseni tuli luokseni ja sanoi minulle (Harmi että sait jälkkää), sanoin: "Hmmmm... Nyt pistit hankalan, mutta sanotaan että kyllä vain."

06. Vietin kokonaisen tunnin jälkässä, nälässä. Kysyin jälkkävalvojalta (Saanko mä ruokaa?), valvoja vastasi: "Riippuu kulta pieni sinusta...."

07. Viimein kotimatkalla auto ajoi päältäni ja kuolin. Kuski pysähtyi autollaan ja kysyi ohikulkijalta (Kuoliko se?), ohikulkija vastasi: "Tuolla asialla ei ole yhtikäs mitään merkitystä. Se on aivan yhdentekevää sinun kannaltasi. Unohda koko juttu."

08. Totta, minä kuolin. Taivaassa kysyin Jumalalta (Mitä hautakiveeni kaiverrettiin?), Jumala vastasi: "Miltei maailmanloppu, vaikka toki ymmärrät etten voi koko totuutta sinulle kertoa."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.