IRC-Galleria

laura678

laura678

kuuluu mafiaan

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.01.2009 01:01

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. oon kiitollinen että oot jaksanu kuunnella mun angstaamista ja oon saanu kuulla myös paljon sun asioita, siitä että pystyn puhuu sulle kaikesta etkä koskaan pettäis mun luottamusta. kiitän sua myös siitä että sanot suoraan mulle jos mä teen jotain väärin.

2. sä oot mukava sillon kun oot kahdestaan mun kanssa, mutta mä/me tiedetään että sä oot meidän kanssa vaan jos sulla ei oo ketään muuta ja että puhut meistä paskaa. sä puhut paskaa kaikista ja vääristelet asioita. roikut aina välillä meidän perässä, ja koska me tiedetään että sä oot säälittävä, meitä ei haittaa.

3. oot mulle tosi tärkee. oon tehny sulle paskamaisesti ja joskus myös sotkenu sun asioitas, mutta oon silti aina välittäny susta tosi paljon. sä luulet että mä en haluu olla oikeesti sun kaveri, mutta oot väärässä. kun oon huomauttanu sulle jostain asiasta, sä luulet heti että joku on käskeny mut siihen tai että kuljen joidenkin "mukana". mut se ei oo totta, asioihin on aina syyt. mutta oot ihana.

4. on tosi harmi, että kun aloin keväällä pitää susta tosi paljon, vietettii vähän aikaa yhessä vapaa-ajallakin, niin sitten aloin inhoomaan sua. mä oon tavallaan siitä pahoillani mutta en voi sille mitään. sä tunnut ihan erilaiselta kuin ennen, ja me kaikki kaivataan vanhaa sua. sun kanssa oli hauska puhua asioista ja noilla muilla oli sun kanssa hauskaa.

5. oot mulle todella tärkee, vaikka ennen et merkannu mulle juuri mitään. yhtäkkii vaan huomasin sut ja aloin tykkään susta, mutta sä oot niin hankala ihminen etten jaksa. en kestä sun mielialan muutoksia. harmi että sä kusit kaiken, mutta mitään en tekis toisin. mä en tehnyt tietääkseni mitään väärin. enkä pyydä anteeks sitä että en pitäny koko ajan yhteyttä.

6. oot varmaankin tärkein ihminen näistä. en koskaan kerro sitä sulle, en pysty. me ollaan koettu yhdessä niin paljon enkä vaihtais päivääkään ajasta sun kanssa. sun seurassa voin olla oma itteni ja niin voit säkin mun kanssa. oon välillä ilkee sulle sen takia, etten myöhemmin satuttais sua. silti aina satutan ja se sattuu myös mua.

7. en tajua mikä sulle on tullu. mä ja sä oltii ennen tosi hyviä kavereita, mutta nykyään sä kusetat koko ajan kaikkia. oot kaksnaamanen, petät lupauksias... oothan sä aina vähän ollu semmonen, että et soita vaikka oot luvannu, mutta se on lähteny vähän käsistä. kerroin sulle salaisuuden ja sä puoliks paljastit sen. kerroin siitä asiasta pelkästään sulle, mikä ei ilmeisesti ollu hyvä idea. en oo ainoo joka on tätä mieltä, muutkin sun kaverit.

8. kaipaan sitä kun hengailtiin enemmän yhessä. minä sinä ja eräs kolmas. meillä oli aina hauskaa ja tehtiin kaiken maailman typeryyksiä. sillon kerran kun lähettiin tässä kolmisteen taas viihteelle, tuli vanhat ajat mieleen ja tuntu tosi kivalta olla taas yhessä. nyt sä oot vaan etääntyny meistä kummastakin, mut me kyllä ikävöidään sua!

9. sä oot ihan perseestä. sä oot ihan helvetin kaksnaamanen ja myös helvetin lapsellinen ikäisekseks. sä suunnittelet kaikkee muiden päänmenoks, mutta yleensä kaikki kaatuu sun omaan niskaan. mutta mitään et koskaan opi. kiukuttelet, mikä tekee susta tosi naurettavan. "juonittelet" kun joku ala-astelainen vaikka oltais jossain porukalla, mikä on tosi noloa.

10. oot loistava. sun kanssa ollaan pidetty hauskaa jo monet vuodet, ja muistan vieläkin miten tavattiin. sä oot välillä ollu perseestä, joskus aikoinaan, tosin olin mäkin välillä sulle. mut susta on kehkeytyny vuosien mittaan tosi hyvä ystävä. tiedät että voit luottaa muhun ja mä en käännä selkääni sulle niinkun jotkut on tehny jonkun ihan älyttömän syyn takia. ne, joiden et ikinä uskonu tekevän niin.

11. en aina ihan tajua sua. ennen en tykänny susta yhtään, nyt oon alkanu ehkä pitäänkin. sun touhut vaan on niin omituisia, että voi terve. ei sun asiat mulle kuulu ja sen takia varmaan kirjotankin näitä juttuja tänne enkä sano sulle :D mutta rajottaisit vähän...

12. joistain ihmisistä ei vaan pidä. sä oot semmonen. en pysty kuvitteleen että sä oot se sama tyyppi kenet tunsin ala-asteella. sillon mä pidin susta. sä oot tosi totinen, ja se on varmaan yks syy miks en pidä susta.. ja se että pilasit mun välit yhteen kaveriin. tosin ne välit nyt oli muutenkin jo menetetty ja ei se ollu sun syytä tietenkään muutakun osin. mutta sä puhuit mulle paskaa siitä ja sille musta, tosi kivasti tehty.

13. mä vihaan sua ja tiiät sen. osaisin varmasti olla sulle mukava jos haluaisin. sun naama ja sun äänes, sun jutut ärsyttää mua. sä selität aina ihan kuninkaana jostai ryyppyreissuistas. voisitko painua helvettiin.

14. mä en tuu koskaan kiinnostumaan susta. (tän saatan tulla pakon edessä sanomaankin)

15. mä en tiiä mitä tekisin ilman sua. mä en oo varmaankaan koskaan sanonu sulle että oot tärkee mulle. huomaan aina sillon kun et oo koulussa, kuinka orpoo siellä on jos et oo siellä mun kanssa. kyllä mä tietty pärjään, mutta aina on tylsempää. pystyn jopa opiskelee, mut silti on paljon kivempaa kun oot siellä. vaikka ei hengata juuri lainkaan vapaa-ajalla, oot aivan mahtava. oot ollu mulle ihan sairaan hyvä kaveri siitä asti kun muutin tänne, ja me ollaan niin samanlaisia tavallaan. luetaan melkein toistemme ajatukset, sä oikeestaan täydennät mua jotenkin.

16. en oikeen tajua sua. välillä juttelet mulle ja pyydät mua johonkin, välillä taas oot sillee että ei vois vähempää kiinnostaa. välillä puhut mulle asioista ja välillä sua ei kiinnosta jutella ollenkaa. en oikee tajuu mistä se johtuu ja mietin sitä aika paljo. en oo koskaa ollu ihastunut suhun mutta tavallaan oon joskus miettiny sitä.

17. oon ilonen että ollaan nykyään nii läheisiä taas. jaksat kuunnella ja osaat auttaa. neuvotaan toisiamme ja se on givaa.. sun kanssa on myös kiva viettää viikonloppuja ja muuta. ennen me riideltiin välillä mut nykyään ei koskaan ja meillä synkkaa tosi hyvi. ois kiva nähä enemmän muutenki ku viikonloppusin.

18. en tajua miks kaikki on muka niin huonosti. oot tosi mukava mutta välillä suutut ihan yhtäkkiä. luulet varmaa ettei kukaa välitä susta. mä ainakin välitän. suhun ei mee usein hermot mut se johtuu varmaan siitäkin ettei olla niin kauheesti tekemisistä.

19. en oikeen tiiä mitä sust pitäs ajatella. oltiin ennen kavereita ja nykyään kun nähään niin välillä oot ihan mukava ja sitte välillä auot vaan päätäs. hmmm, muutenkin oon kuullu kaikkia ihan ihme juttuja susta mitä en ihan heti uskois mutta kai se sit niin on. kaikkee säkin oot tehny.

20. oltiin ennen parhaita kavereita mut nyt ei pidetä yhteyttä kun koneella. aina sovitaan et nähään tässä joskus mut ikinä ei saada aikaseks. meil on aina ollu kivaa yhessä ja vaikka ei oltais nähty aikoihin niin kaikki on menny ihan luonnostaan. mulla on oikeestaan tosi kova ikävä sua, ja ois kiva päästä näkeen ihan paikanpäältä taas sun elämääs.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.