IRC-Galleria

Pahan sedän paluu...Maanantai 04.12.2006 14:23

Yleisön pyynnöstä, katsauksia pr-osaston toiminnasta, elämästä ja kaupungin valojen syntisestä sykkestä!

Naiset, tuo jumalainen alkuvoima mikä saa meidän herkkien ja ehkä myös vähemmän herkkien miesten päät ja elämän sekaisin, teitä ei voi ymmärtää, eikä teitä voi myöskään hukuttaa...
No joo, taas on yksi viikonloppu takana tässä julmetun pitkässä viikonloppujen sarjassa jota myöskin elämäksi kutsutaan... Tiktak tuli nähtyä ja keikalla oli vähän sellainen likainen vanha setä olo (karkkipussi unohtui kotiin joten en voinut toimia namusetänä)...

Kuinkahan monta asuntoa palaa vuodessa kännisten päähänpistojen takia... terveen järjen pitäisi kertoa ihmiselle että puoli kuuden aikaan lasangen lämmittäminen kattilassa humaltuneena ja väsyneenä ei ole hyvä idea... noh lasange pysyi kylmänä ja kattila on todennäköisesti entinen!

Huomenna on Itä-Turun Poikamies yhdistyksen pikkujoulut ja talvikauden avaus viking linellä... Pyydän nyt jo anteeksi kaikilta tulevilta kanssamatkustajilta... Taas joutuu takki auki huutamaan vieraisiin pöytiin!!

Uutta ulkomaan turneeta en ole vielä varannut mutta sellainen kummittelee tuola selkänahassa, en voi olla Suomessa koko talvea (musta on ilmeisesti tullut vilukissa)... kun duunikuviot selviää niin Vantaalle käyntiinkin löytyy taas hyvä syy!

Kiitos ja anteeksi

Lausteen Kettu
Pr-osaston johtaja ja työtön hamppi

ps. Lasange ja punajuurisalaatti sekoitettuna mössöksi nautittuna kylmänä keskellä yötä humaltuneena on viikon ruokavinkki!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.