IRC-Galleria

Eilen ja tänäänSunnuntai 08.06.2008 08:47

6.-7. Kesäkuuta (eilen)

Kun tulin hesasta ja perjantain päiväkirjan ehdin merkitä, olin ollut kotona 20min josta koneen ääressä 10min, sain puhelun. "Lähdetkö kyytii jos tullaan hakemaan"- kuului kysymys ystävän suusta. Lähdin sitten.

Helsingin reissussa kävin isovanhempien kanssa ja tuska kun ei mitään musiikkia suuntaan tai toiseen mentäessä kuunneltu. Kahteen päivään en siis ollut kuunnellut kappaleen kappaletta, kunnes kotoa minut käytiin kyytiin noukkaamassa ja sitten toinen tuska: Ensimäinen kappale, jonka kuulin 48 tunnin hiljaisuuden jälkeen oli Mc Manen autoilubiisi (mikä lie biisi nimeltään, ei kiinnosta mua). Onneksi seuraavat biisit oli sitten järkeviä. Ajeltiin siellä täällä puol yhdestätoista yli keskiyön.

Ilta meni ihan hyvin.. Pariakin tuttua pääsin moikkaamaan.

7.-8. Kesäkuuta (tänään)

Kävin sitten tänään juhlimassa. Selvinpäin clubilla tanssahtelin kaverini ja tyttöystävän siskon kanssa. Oli mukavaa vaikka tämä tyttöystävän sisko yritti jatkuvaan saada mut juomaan. Sano että "Ei sun tyttöystävä pahastu, jos sie juot" Se ei tajunnu et olin pyörällä liikentees ja muutenkin säästän rahaa, pidän taukoa juomisesta eikä mun edes tehnyt mieli alkoholia, ni siksi en juonut. Ei ole sisko tyttöystäväni kaltainen, eikä sopisi mulle, toisin kuin mun kulta: me sovitaan täydellisesti yhteen. Vielä vähän päälle kuukausi, niin nään enkeliäni. Ollut au pairina ulkomailla opiskelujen takia :) Ikävähän tässä on ja monen monta biisin sanoitusta tullut tehtyä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.