IRC-Galleria

Vähän tuuria matkassa :D Perjantai 21.08.2009 19:02

Olin tossa äsken ajelemassa, ja ku tuli oikeen mukavan tuntunen alamäki ni aattelin kokeilla et kuinka kovaa sillä mun skootterilla oikeen pääsee. Pistin sitte kaasun pohjaan, ja alamäen aika loppupäässä oli n. 75km/h vauhtia mittarin mukaan. Sitten mä huomasin ku poliisi kävelee tien toiselta puolelta siihen melkein mun eteen, tutka kädessä, ja viitto mulle että "pysähdys vähän juttelemaan". Siinä vaiheessa tuli käytyä varmaan kaikki maholliset kirosanat mitä vaan tuli mieleen, ja sitte vaan jarrua ja poliisin luo.

Poliisi sitte kysy aluks ajokortin ja rekisteriotteen, ja ku se oli niitä aikansa tuijotellu ni se kysy että "tiedätkös kuinka kovaa sä äsken ajoit?" Siinä vaiheessa tuli ajateltua että okei, nyt meni kortti kuivumaan, mutta vastasin ihan rehellisesti että mittarin mukaan n. 75km/h, mut lisäsin siihen perään vielä että mun mittari luultavasti heittää aika paljon. Poliisi sano sit et mä ajoin tutkan mukaan 65km/h, eli aika paljon ylinopeutta mopolle, ja vielä kaiken lisäks 40km/h alueella.

Ja sen jälkeen poliisi totes että ajas jatkossa hiljempaa ja hyvää päivänjatkoa. Onneks oli kypärä päässä ettei poliisi nähny mun ilmettä siinä vaiheessa. :D Lähin siitä sitte hissukseen ajelemaan ja yhä mietityttää että miksei tullu edes sakkoa. Noh, kelpaahan tämä mulle. :D Enkä muuten varmaan vähään aikaan mee kokeilemaan et kuinka kovaa sillä skootterilla oikeen pääsee. :D

Tällainen viikonlopun aloitus tänään. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.