IRC-Galleria

littlechump

littlechump

hei kommentoikaa ku stalkkaatteki (----: ! | omistan useimpii kuvii.

★ ready for this? it's the truth.Torstai 08.09.2011 23:55

okei. niinku useimmat mun IRL-kaverit tietää, mua on kiusattu nää viimeset kuus vuotta. mun oli pakko parin ajatuksen jälkee jakaa jonnekkin tää, kun en tykkää puhuu siitä oikeessa elämässä oikeestaan ollenkaan. eli siis, voisin selittää nää mun kiusaamiset ekasta luokasta eteenpäin, tähän seiskaluokkaan asti. toki jos kasilla tai ysillä mua tullaan kiusaamaan (jonka uskon tapahtuvan 99% varmuudella) niin tottakai siit tulee kans tekstii sitte. mut.... joo. ja miks mä muuten kusettaisin tämmösel asial? miks keksisin valheita mun menneisyydestä? kaikki teksti, sanast sanaan on totta.

EKA LUOKKA ★
joo.. ekalla luokalla se kiusaamine ei ollu niin pahaa. mut kuitenki haukkumista tuli esim. kusipääks vanhemmilt tyypeilt & lissuks. joo sillon mul oli ihan blondit ja lantiolle olevat hiukset, ja käytin meikkiä. mut mitä välii sil oli? joskus mun kimppuun käytii, revittiin hiuksista ja potkittii. pääsin himaa tyyliin huuli auki ja menin suoraan vaan mun huoneeseen. en viittiny kertoo mun mutsille, koska se kuitenki olis soittanu kouluun & kiusaaminen olis vaa jatkunu. joten suurinpiirtein vaan mietin et mikä mus on vikana.

TOKA LUOKKA ★
okei, tokalla pysyin samas koulussa. se haukkumine vaan jatku, ja jotkut tyypit rupes seuraan mua kotiin ja matkalla järjesti mulle jotain ns. tosi "kivoi" yllätyksii. joskus mut työnnettiin lytypylvästä päin ja löin pääni. mut ei se viel pahaa ollu. mul oli kakkosel vaan kaks kaveria, ja jälkeenpäi sain tietää et ne oli niiden kiusaajien puolel - yritti hankkii must vaan tietoo niitten kautta. sain siit selville kun näin ne juttelemas niitten kiusaajien kans ja kuulin siit puhetta mitä olin kertonu niille mun "kavereille".

KOLMAS LUOKKA ★
kolmone - hmm. sillon olin siis viel kymmene. jaa-a, mites tän rupee selittään. sillon mulla oli bestis, eve, jota oikeesti rakastin kaverina koska siihen pystyin luottaan ja se ei juonitellu mun selän takana. kuitenki mut oikeesti hakattiin pahasti sillo. sillon pari jätkää jotka oli seiskalla, syytti mua et olin pölliny niiden luokasta repusta jotain rahaa. sit selitin etten se oikeesti ollut mä, etten ees tiä mis niitten luokka on. siin sitte hermostuin ja mua alko pelottaan, ni rupesin itkeen. ne luuli et sentakia, että mua pelotti jäädä kiinni. ne työns välkällä seinää vaste ja alko lyömään mua mahaan, käsiin, jalkoihin ja päähä. kohta mun jalat pettiki siin ja istuin siel nurkassa, ja ne lähti juoksee pois. kävelin sitte vaa ihan tavallisesti tunnille ja kerroin mun haavojen & mustelman tulleen siit et kaaduin pöytää päin. kolmosel kans vaihdoin ekaa kertaa kouluu kokonaan - mut auttoko se? ei.

NELJÄS LUOKKA ★
nelosel siis olin ekaa kertaa eri koulus. siel sain ensin kavereita ihan kivasti, kunnes sanoin vääri meidän luokan tyypist et se on ärsyttävä. kohta se käännytti kaikkia mua vastaan, paitsi marin. se oli mulle toki tärkee ja mä sille. se puolusti mua kaikes, paitsi sitte ku se ite joutu kiusatuks mun takia ja pisti poikki meidä välit. sit en käyny pariin viikkoon kouluu koska mua pelotti. sit ope tuli käymää meidä himas, ja raahas mut suurinpiirtei sielt kouluu. jatkoin ihan tavallisest sitä koulunkäyntii, mut hakkaamine & haukkumine jatku vaan. en tajunnu mikä mus oli vikana.

VIIDES LUOKKA ★
hm. joooo. ihan samaa settii, haukuttii horoks, huoraks, ämmäks, lesboks, vitun idiootiks, ja opettajatki hylki mua. jos tein yhenki tehtävän väärin ni jouduin tekee koko sivun uudestaa ettei mihinkää tuu yhtäkään virhettä. enkä saanut käyttää kumia - eli toiselle sivulle. koko vihko oli parissa viikossa täynnä. en kertonu kellekkää rehtorille yms, koska kiusaamine ois vaan jatkunu. enkä halunnu sitä, tos oli jo tarpeeks kestettävää. mulle viillettii lyönninvedon johdosta olkapään alle sana huora, mut onneks ne ei kunnolla sitä tehny eikä arpii kauheesti jääny. totuin niiden sanoihi, ja aloin jo ite ajatteleen et olin huora ja ämmä.

KUUDES LUOKKA ★
kiitän ehkä vähiten kiusatuimmista luokasta jennaa, kristaa, ja hannaa. te teitte mun kutosesta elämisen arvoisen. kutosella ei paljoo muuta tapahtunut, paitsi koulun ulkopuolel. joskus mua saatettiin kuristaa, kun vanhat luokkalaiset tuli tapaan. mua syytettiin jos tavaroita katos jostain luokasta, mut en puhunu niist paljoo kellekkää. nielin vaan kaiken ja jatkoin eteenpäi.

SEITSEMÄS LUOKKA ★
... ei oo kiusaamista viel. mut uskon et sitä voi tulla. kiitos sadulle, ainulle, nooralle, roosalle, lauralle ja sonjalle - teette ainakin mun luokasta elämisen arvose ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.