IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

AFFjkhasddgbbgaaaaaLauantai 07.03.2009 17:30

Nyt alkaa tuntua siltä, että pää hajoaa pienen pieniksi paloiksi. Tuntuu etten osaa yhtään mitään, ja asiaa ei helpottanut se, kun luin abitreenien keskustelupalstaa: jokatoinen joka tähän mennessä on kirjoittanut filsan, on kirjoittanut siitä L:n. En mä mitään ällää tarvitse, kunhan edes M:ään yltäisi. Mutta tällä hetkellä osun ehkä tuurilla B:hen.

Ja en ymmärrä miksi juuri filsasta stressaan, koska sitä sentään olen aktiivisesti lukenut ja opiskellut koko lukion ajan, ja lukulomalla en ole muihin aineisiin edes vilkaissut. Kun taas englanti olisi mulle sellainen mitä pitäisi kerrata ja opiskella, niin ei, en ole avannut kuin kerran kakkos kurssin kirjan. Miksi filosofia ei voisi olla jo maanantaina, niin saisin sitten rauhassa lukea äikkää ja englantia loppuviikon?

Haluaisin myös tietää tekstitaidon tulokset. En vaan ole saanut aikaiseksi raahata luitana koululle kysymään niitä. Ihme että sentään tajusin lähettää eilen sähköpostia yhdelle äikän maikoista kysyäkseni, tietääkö tämä edes keneltä voisin niitä kysyä. Kun olisi se ollut ihan kiva saada tietää miten ensimmäinen osa meni, ennen kuin nyt maanantaina menee paskomaan toisen osankin. Luulen kyllä vähän, että se saatanan villisorsa vei mun lakkini, tai ainakin E:n mennessään. Ammutaan se?

Huoh, takaisin vielä kertaamaan vaikeita kohtia ja tekemään luetteloa filosofeista ja filosofisista suuntauksista. Katsotaan olenko enää hengissä tuon tulevan viikon jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.