IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

Saa ostaa mm. kahvinkeittimen, astioita, verhot ja matot. Sohva olisi kiva. Samoin ruokapöytä ja tuoleja. Rottahäkki. Voi ostaa myös lamput, vedenkeittimen, lipaston, henkareita... Voi ostaa vaikka mitä. Ja mikä parempaa, PITÄÄ ostaa.

Ai joo ja pyykinpesukone. Liian kallis muistettavaksi. Ja imuri tietenkin. TV-lupamaksuja kukaan nyt maksa. Hmm... Uudet stereot. Varmaan tarvitsee lisää cd/DVD-hyllyjä, kirjahyllyn ainakin. Pyyhkeitä. Tulostin jossain vaiheessa, ruokaa kaappeihin olisi myös ihan siedettävä vaihtoehto.

Ehkä tungen nenäni sossutätien ihmeelliseen maailmaan tässä joku päivä. Ja toivon ettei ne pure.

Mun huone on täynnä kaiken kokoisia ja muotoisia laatikoita: odotan vaan koska uskallan alkaa pakata. En uskalla, en edes tiedä haluanko irrottaa yhtäkään julistetta seinältä, jos vaikka säästäisin tuon huoneen tuollaisena, ikäänkuin koskemattomana.

Keskiviikkona 1.4. mun pitäisi ajaa Myyrmäkeen ja laskea ensimmäiset laatikot kotimme (kotimme, oikeasti: koti) lattialle. Perjantaina huonekaluni tuodaan paikalle. Viikonloppuna on Teemun vuoro tuoda omaisuutensa. Panic, no panic, panic.

Ai joo, ja kotivakuutus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.