IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

MoiMaanantai 30.03.2009 19:04

Haluaako joku tilata mulle vipit koska olen niin kiva ja söpö? :))))))

No joo, hankin ne heti kun liittymä vaihtuu.

Mutta hui apua, musta on kohta tulossa romantikko. Löysin itseni TAAS sohvan nurkasta kyynelehtimässä Ihanan Elisan tahtiin (no okei, nykyään Ihanan Elisan tyttären). Muttakun se on niiiiin ihana ja romanttinen <3 Sellainen kaunis Romeo ja Julia tarina. Huokaus, ja ne vaatteet!

Haluan jotain kivoja vaatteita, voisin vaikka heittää kaikki vanhat pois, jos vaan olisi varaa ostaa uudet tilalle. Hmm, ja nyt pitäisi lähteä valokuvailemaan... jos jaksaa liikuttaa itseään mihinkään suuntaan.

Ja mulle soitti äsken puhelinmyyjä joka kuulosti ihan... kauhealta. Siis se luki suoraan paperista ja aina puhutellessa se käytti mun koko nimeä, ja aluksi se kauppasi jotain valokuvauslehteä, ja sitten se sanoi että saisin liittymislahjaksi lihaveitsi-lajitelman O.o Ja kun sanoin, etä en nyt taida haluta, se oli hetken hiljaa, tuhahti, ja jatkoi monologiaan.

Ja aluksi se kuulosti kuin olisi ollut kännissä, ja taustalla oli kauhee hälinä, ehdin jo miettiä soittiko joku mulle pilapuhelun. Mutta se oli niin surullista, että sen oli pakko olla totta. Moni puhelinmyyjä on mulle soittanut, mutta toi voitti kaikki ne. Hui.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.