IRC-Galleria

:)Tiistai 23.09.2008 02:10

No oli tanaan sittenki ihan kiva paiva, vaikka ihan jotain muuta ennustinkin... Siivous meni suht rutiinilla jo, ja sen jalkeen lahdin juoksulenkille. Talla viikolla ei taida olla ihan niin lamminta ku mihin ehdin tottua viimeisten seitteman paivan aikana... plaah. Lupasin vieda lapset joku paiva koulun jalkeen picnikille jos on kiva ilma, mut voi olla et se siirtyy nyt sit ens kevaaseen, jos syksy-talvi lopulta tekee tuloaan... Mut anyway. Hain nellin 13.30 koulusta, ja heti kun paastiin kotiin, alettiin leipoa korvapuusteja. (mamma lahetti kirjeen mukana kuivahiivaa, niin pullatki onnistu paremmin ku nailla britti mommoilla.) jeje.
15.30 pojat koulusta, ralph futistreeneihin neljan jalkeen, ja me puistoon vaikka vahan sataa tihuttikin. Sit viiden jalkeen kotiin, sarah ja steve duunista. Sarah kay ystava perheen ja muksujen kans yleensa park roadin uimahallilla uimassa joka maanantai, ja ma lahdin tanaan ekaa kertaa heidan mukaan. Uitiin varmaan n.45 minsaa, ja kavin ensimmaista kertaa saunassa jossa ei ole kiuasta ollenkaan. :S Pieni koppi, yhteinen miehille ja naisille, ja ei kiuasta... No jo on :D huoh. Oppii ainaki arvostamaan jotain ihan perus suomalaisia juttuja taalla :D saunan lisaks esim ruisleipaa, salmiakkia jne. Mut ihmiset on tosi ystavallisia taalla! Moni vieras ihminen on alkanu juttelee esim metrossa, bussissa jne. Ja toki taalla harrastetaan sita kuuluisaa small talkia aika lailla, mihin on alkanu tottuu pikku hiljaa. :) Mut joo, uinnin jalkeen tultiin kiireen vilkkaa kotiin, ja ah mika ihana ruuan tuoksu oli ku tultiin ovesta sisaan. Steve oli tehny tosi hyvaa kanaa ja riisia. Nam.
Nyt kello on 21:08, ja vois pistaa taas sinkkuelaman pyorimaan. 6, eli viimeinen tuotantokausi meneillaan, mut boksi sisaltaa 5 dvd:ta, eli on tossa aikalailla kattomista.
No mut hyvat yot sinne kaikille, kauniit unet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.