IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Maanantai 14.01.2013 14:05

vaan joku hullu miettii illalla että jos aamulla lähtis heti hölkkälenkille.
harmi vaan kun tuli niin huonosti nukuttua yö, ettei sitä saanut itteensä ylös silloin kun se kellokin soitti. mutta kävinpäs silti, haha!


^siinä teille kaikille, kannattaa kokeilla ;)

kelpaa sit kesällä hiekkarannalla käpsytellä jos kaikki menee hyvin ja saa kaiken hoidettua :G

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.10.2012 23:23

Voi kun menis pari seuraavaa viikkoa nopeasti. Ei tarvis ehkä ressata ja jännittää sitten. Jos hyvin käy niin loppuvuodesta saa kun saakin tutkinkopaperin kouraan, jee!
vois olla jo talvi ja lunta, olis niin paljon mukavempaa. eihän tätä vettä oo kun tullut jokapäivä ja on niin harmaata. :c
ei se auta kun rampata kuntosalilla ja pumpissa minkä kerkiää :P

paras ilta <3Keskiviikko 01.08.2012 15:33

oi eilinen ilta oli kyllä jotain aivan uskomatonta;) paras keikka mitä tähän asti oon ollut kattomassa ja kuulemassa! voiko olla parempaa fiilista, 4h maailman (ainakin mun mielestä) legendaarisinta rock muusikkoa sai kuunnella. Kun tuo keikka loppui niin nyt mä en yhtään ihmettele mistä se Bruce 'the Boss' Springsteen suosio oikein johtuu, oli sielä ikähaarukka aikamoinen fanien keskuudessa mutta mitäpä sen on väliä. Ja eihän nuo bändin jäsenet mitään ikinuoria enään ole, mutta silti ne vetää ja rokkaa lavalla minkä kerkiää, järjetöntä :D

Oi sitä onnekasta pientä fania joka pääsi lavalle Brucen kanssa laulaan Waiting on a sunny day biisiä suurelle yleisömäärälle! Huomas että itse päätähtikin siinä meinas herkistellä, kyllä se poika niin hyvin veti vaikka vähän pomo vinkkas että ääntä lisää ;)

tätähän vois hehkuttaa vaikka kuinka mutta taidanpa fiilistellä ihan yksinäni vain. ei muuta musiikit soimaan, huoh :) <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.01.2012 16:50

OIJJOI KESÄLLÄ PÄÄSEE BRUCE SPRINGSTEENIÄ KATTOON JA KUUNTELEEN <3
ihanaa ihanaa ihanaa <3

[Ei aihetta]Tiistai 24.01.2012 15:26

Laatuaikaa :)Lauantai 19.11.2011 17:59

Pitkästä aikaa kiva päivä ollut! Isän kanssa oltiin pirkkahallissa käsityö ja kivimessuilla. Hauskaa oli! :)
Tulihan sitä vähän naurettua tuossa matkan ja päivän aikana, mutta laatuaikaa isän kanssa pitkiin aikoihin :)

Kiva viikonloppu :GSunnuntai 06.11.2011 21:25

Huippukiva viikonvaihde takana!
Oltiin Bn kanssa pentutapaamisessa ja nähtiin 3 siskoa ja äiti. Sekä täti koira :D olihan siinä vipinää kun 4 pentua meni ees taas ja muutama aikuinen koira kanssa. Mukavaa oli jutustella koiraihmisten kanssa ja kattella kun koirat remus :)

Tämmösiä viikonloppuja vois olla lisää!

[Ei aihetta]Maanantai 03.10.2011 02:31

kuin varkain sä veit mun sydämen

vaikka tuntenut sua en <3

:)Maanantai 29.08.2011 14:14

Eka viikonloppu Bablolla uudessa kodissa ja hyvin on sujunut :) vesseli remuaa ja menee ulkona kun päätön kansa ja sitten unta kuulaan. Aamulla saa ehkö 4-5nukkua kun herran pitää päästä ulos, hyvä vaan että ilmoittaa kun on tarvetta päästä tarpeilleen. Fiksu poika!


Ja komea kultapoika taitaakin pikkusesta kasvaa, varmaan vallottaa kaikki ;) <3

Voi ihanaa <3Lauantai 27.08.2011 15:19

Maattiin äsken Bablon kanssa lattialla, se käperty mun viereen ja nukahti siihen. Sitten se säpsähti jotain ja tuli ja paino pään hetkeks mun olkapäälle -> aivan kun halatakseen mua <3 voi jumaliste ettei itku ollut lähellä :')) se on kyllä ihanista ihanin kultapoju!
« Uudemmat -