IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 13:54

^^Sartsan^n kans oltihin eileen maastooluttamas Junttia ihanas vesisatehes X-/ Kierrettiin sellaanen lenkki jos pitää mennä vähämatkaa jalakakäytävääki. Rekkoja tuli vastahan muttei mitään piitannu. Ojarumpu oli aikapaljo peljättävämpi x)

Tuhulasin eileen vähä itteheniki ja ostin peräti hiusvärin (toki vaan sävytteen ku oon niin epädiiva jottei jaksa kokoaikaa olla jotaki juurikasvua korjaalemas.). Vielä ku sen sais joskus päähän XD

Huomenna olis yhyret kihilajaasekki mihin pitääs mennä. Eikä hajuakaa mitä pistääs päällensä! Mä ku oon aina työ- tai tallivaattees x) Vähä kaduttaa ku lupasin mennä ku ei oo edes ketään mun tuttuja... Ja miehet kuulemma saunoo koko ehtoon, jotta istumpa joidenki täysin outojen naisten kans sitte siellä X-/ Onneksi oon kuskina, niin voin lähtee ajelemahan jos tuloo tylsää. Mulle tuottaa suurta tuskaa yrittää esittää "ihmistä", ku pitää mennä joidenki hienojen ihmisten seuras. Pitää meikata ja laittaa hiukset ja muuta miten oikeen osaa. Mä oon vähä maalaanen. Hengailen vaan kanojen ja hevoosten kans XD Mutta pitää ny yks ehtoo eres yrittää =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.