IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!
Junttia liikutelles jne... Juntti oli vielä ke aiva vetelä (ei millään jaksaasi liikkua trooppises ilmatilas x) Kuinkahan se taas raukka kesällä pärjää...), mutta to oli puhtia. Vedätin rekeä vielä ku pystyy. Tiellä oli hiekkaa, mutta veti tosi hyvin ja pellolla raskas lumi. Kirosin taas tuon työreen (tahtoo parireen!). On sitte niin kömpelö ja raskas aisoolle. Meni syvällä lumes ja sitte Juntti näki mörön, loikkas vähä sivulle, niin aisa murtuu, ku reki ei kääntyny peräs! No veti sillä vielä tallille, mutta ei kyllä enää jatkos...Eiku aisaostoksille varmahan seuraavaksi. Perjantainaki Juntilla oli sopivasti virtaa ku ohjasajelin.

Muuten oon viimme viikolla lapioonu sontaa ja teheny kaikkea mitä harvemmin teen (pyöräälin tallille yks päivä-pitääs ottaa usiammin tavaksi, ja LEIVOON! Oli ihan simppeli leipäohje niin kokeelin sitte. Ja hyvää tuli =D ).

Eileen oli se hevosmessureissu. Ihan kivaa oli vaikka olin vähä väsyksis, ku olin pe-la yönä kuskis x) Oli kiva taas haaveella kalliista varusteista (ei paljo mitään KUNNON messutarjouksia kojuus...). Menomatkan Hööksin pysähdyksellä ostin alehyllystä Juntille sellaasen kärpäshapsun jonka saa iliman riimua (saa nähärä menöökö leuasta, ku on vähä naftin oloonen. No myyntihin sitte jos ei mee), messuulta ostin vaan pari Vudekan kirjaa (II laatua. Maksoo vaan 5e kipale. Hitto ku olis olllu varaa ja viittimistä ostaa enemmän ku haluaasin koko sen sarjan =) Ja ne maksaa muutoon jonku 20e kappale) ja scan horsen kovan harjan (suosittelen! niis ei leviä heti harjakset eikä silti sikakalliita!). Jotta sellaasta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.