IRC-Galleria

m_irkku

m_irkku

en ole niin tyhmä miltä sä näytät

uusintoja uusintojen peräänKeskiviikko 21.06.2006 01:38

se on sitte kummallista ku näin kesäsin ei tuu mitään telkkarista... no voishan sitä tietty ulkonaki olla mut mitäs sitten sade päivänä ja hyllyssä ei hyvää leffaakaan.. no tottakai sitä vois kattella vähän telkkaria mut katotaanpa tarkemmin sitä päivän ohjelmistoa...
no aamullahan sieltä tulee niitä iän ikusen vanhoja salkkareita mitkä nekin on tullu jo joskus kerran uusintana joten ne on uusintojen uusintoja sit tulee iki-ihanaa voittopotti ja ostosruutu ja arvatkaas....jatketaan melrose plasella mikä seki tulee jo uudestaa ainaki kolmatta kertaa töllöstä.. no sitte katotaa everwoodia uusintana no sitte uutisiin ja sen jälkee o.c uusintana ja vähän myöhemmi uutiset mitkä on uusinta päivän aijemmista uutisista...huoh.... ja tätä listaa vois jatkaa sitte loputtomiin..
kaupassa olessa kattelin lehtitelineeseen ja silmiin osu seiska päivän uusin numero ja niitä otsikoita lueskellessa siinä huomasin että neki oli uusintoja...matti kännissä...räikkönen kännissa.. petteri ahomaa kännissä. tai jos se ei ollu uusintaa ni se4 oli varmasti joku juhla julkasu missä oli kaikki seiskan parhaat palat yksissä kansissa.
se on outoa ku ei voi mökillekkää enää mennä ku seki on uusintaa viime viikosta mikäli jotain muistaa...siis veli kännissä...sisko kännissä....äiti kännissä jne jne.. tääki on jo nähty niin monta kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.