IRC-Galleria

maijja\

maijja\

Bª™ªN ja kuumotus elämää

[Ei aihetta]Torstai 24.09.2009 22:34

lähettii tänää tiian kaa vähä keräilee silokkeja. käytii ensin jossai enärannas jonku pihal laitsalt kattoo ja siel löyty tasan yks... no mul oli janin kamala kypärä lainas :D päätettii et lähetää hajee oinasjoelta toinen kypärä. no sit ku sielt lähettii ni käytii sellasen tallin laitsoilla kattoo löytyiskö. no sielt löyty iha sairaasti niit! no mut tiia ei kehdannu tulla mun kaa hakee niit ja mä sit sielt keräilin jonki verra mut sit tiia sano et mennää kattoo muualtki, mentii vesikansaa sit kattoo ja sit tiia kerto "kummitus kartanosta" et siel pihal on ollu hevosii. no mentii sit sinne ja jätettii skoba tien vieree. no ei siin kauaa keretty kattelee mitää ku mun suu loksahti auki. siin oli tarha jossa ramppas edestakaisin valkoinen arabialainen täysiveri ori! olin iha myyty.

Tiia sano sit läpäl et "käydää kysyy saatko alkaa hoitaa sitä." no menin sit vähä varoen sinne pihalle ja siel sit oli tallin ovi auki. aattelin et onkoha siel ketää. meni sit siihe tallin ovelle ja sit siel oli joku vanha mies ja kysyin silt sit että kenen toi hevonen on. Se vastas et joo ne hevoset on sen. Olin vähä et mitkä NE hevoset. sit se lähti näyttämää ni sil oli 9 arabii lisää. Olin hetken et WHAT!!? kysyin sit silt et onks ne kaikki sen ja hoitaaks se ne yksi ja se vastas et joo on sen eikä niit kukaa muu hoida... oliki vähä kyl sen näkösii.

Sit se siin jotai höpisi et se sen ori on joku ykköspalkittu 10 v jalostus ori ja ne muutki oli jotai huippui :DD sit se vaa jossai vaihees kysy et jos mul ei oo nyt mitää muuta et haluunko auttaa sitä niitte hoitamises. olin sillee et TOTTAKAI! :D Se kerto et siin on käyny jotia muitki tyttöi joita se ei oo halunnu sinne ku ei haluu mitää vahdittavii tyyppei.

Mut joo taisin osittai vähä rikastuu :D:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.