IRC-Galleria

ei vitsi :DPerjantai 27.06.2008 04:07

Oli kyl tänää iha loistavaa. Ekaks oltii nintsi kans shellil pitkäst aikaa vähä juttelees ja sit vähä ajeltii. No sitte meie jarmo soitti mulle ku tilauksesta, et heitänkö sen kieppariin ja et saan ajaa sen bemarii :D olin nii fiiliksis! kerranki joku vähä tehokkaampi auto alla.

Nohnoh..siin sit jonki aikaa heittelin lenkkii, kunnes mallu hyppäs kyytii. Ajeltii ympäri laitilaa ja sit bongattii pari kuskii sielt, keit ei oltu enne nähty :D Siit se hauskuus sit kunnol alkoiki, lähetii piinaa jotai audii, jota ei oltu tosiaan enne nähty (eli tuskin oli laitilasta?). Sit mallu hyppäs omaa autoo ja ei luoja! Parkitettii mis sattuu, keskel tiet, korotuksil ymsyms. ja oli nii hauskaa :D Sit vähä näytettii audikuskil et kui se bmw ja citikka kulkee =DD oivoi. toivottavast ei menny audikuskil kovasti hermot. Meil ainaki oli hauskaa, mut kiinnostais tietää et ketä vittu se kuski oli ja mistä :D

JOTEN! Sinä, vihreää audia (rekkari alkoi IPI?) tänä yönä laitilassa ajanut mieshenkilö, ilmianna itsesi ja kerro kuka olet :D haha. tällasii iltoi/öitä lisää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.