IRC-Galleria

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Sä oot sellane ihmine kene kans tuun varmaa olee ikuisesti tekemisis, ainaki toivottavasti. Nyt vaa on välit vähä erilaiset ku enne, ku nähään tosi harvoin. Harmittaa ihan törkeesti, ku sä kuitenki oot mulle yks tärkeimmistä. Ja oon niin pahoillani vieläki siit mitä sillo joskus tapahtu, mut mä lupasin sillo ettei se toistu enää ikinä, eikä oo toistunu. Mut se jotenki vaivaa vieläki..anteeks. Mä pelkään et sä unohdat mut.

2. Oot mulle niin tärkee et sä et ees ite tiiä sitä. Sä olit yhes vaihees ainoo sellane ihmine kenelle pystyin puhumaa ja sulle oli helppo puhuu, ku osasit kuunnella. Meil oli iha sairaan kivaa ain ku oltii jossai, ja se oli sit iha sama mis oltii. Mä en tie pitäskö mun pyytää anteeks tai jotai mut mä vaan toivon et voitas olla viel tekemisis..mut sitä pitäs sit sunki haluta.

3. En välttämät ois muutamisen vuot taaksepäi uskonu et ollaa tällases tilantees ku nyt. Oot mulle tuki ja turva ja haluisin niin kiittää siitä. On ollu vastoinkäymisii, vähän kylläki, mut niist on sit opittu ja jatkettu eteenpäin. Oot vaan niin tärkee mulle.

4. Sun pitäs vähän miettii mitä teet. Mä en näe sua yhtää muita ylempän ja siks ihmettelen mil oikeudel sä teet tollasta. Sä oot pohjimmiltas tosi hyvä tyyppi ja niin kultanen ku voi ihminen olla. On vaa nii vaikee ymmärtää et mikä saa sut tekee tällasta. Oon pettyny.

5. Kui kaua meki ollaa jo tunnettu? iha yllättävän kauan, neljä vuot ainaki. Sä oot sellanen tyyppi johon mä oon aina voinu luottaa, niinäki hetkinä ku on ollut asiat vähä niin ja näin. Sä oot joka ainut kerta mua auttanu ku oon pyytäny, ja pyytämättäki. Mä oon kans ain uskonu suhu, ja oon ain tienny et oot ihan loistava tyyppi. Meil on kans ollu niin kivaa ain ku ollaa jossai oltu ja menty, Mut hei! miksei sust kuulu enää mitää? ooksä unohtanu mut?...

6. Mä voisin niin halata sua joka kerta ku näen sut. Oot nyt ollu jo pitkän aikaa sellane tyyppi, johon oon voinu tukeutuu. Mä toivon kans et sä voisit tukeutuu muhun ja kertoo, jos sul on joku huonosti. Ja kiitos siitä ku oot niin ihana. Jos tää näin jatkuu ni en voi olla muutku ilone, oot aina tervetullu tänne meilleki!

7. Sä oot yks ihanimmist ihmisist ikinä, oot niin sympaattine ja kultane. Sulle mä voin kertoo mitä vaan ja tukeutua suhu ku on vaikeeta. Kiitos ku oot mitä oot. Mä en vaa vieläkää voi luottaa suhun ihan 100%, enkä tie voinko koskaa. Mä vaan pelkään niin paljon joka päivä, et iha itkettää.

8. Me ollaan ihan liian vähä yhteyksis ja muutenki tekemisis. Yks ihanimmist asioist minkä tiiän on se, ku ain ku sut näkee ni sä hymyilet nii ilosesti. Tulee ittelle väkisinki hyvä mieli ku nähää, vaik ois kui huono päivä. Oot päivän piriste, kiitos ku oot olemassa.

9. Me ollaan tunnettu jo niin kauan, et meil tuskin on toisistamme enää mitään uutta opittivaa. Mut näinki pitkän ajan jälkeen ollaan tekemisis ja loistavis väleis, niin mun mielest se on iha sairaan hienoo. Sun kans on helppo olla, eikä tarvii esittää yhtikäs mitään. Sä saat mut aina nii iloseks, ku oot sellane optimisti. Kiitos kaikesta.

10. Mä en tunne sua viel ihan kunnol, mut kokoajan tutustutaa paremmin. Mä todellaki haluun oppii tuntee sut kuunnol, vaikutat nii hyvält tyypilt, tai tiiän et ootki sitä. Oot sellane aito ja ihana, sun kans ku lähtee jonneki ni ainaki on hauskaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.