IRC-Galleria

Tajusin..Sunnuntai 14.12.2008 22:59

Että mul on oikke helvetist viel kaikkee hankkimist ja duunii enne sitä matkaa :o Huomenna on kosmetologi, meen värjäilee ripsii ja vihdoin myös värjää kulmakarvat, ku ne on itku kyl iha valkoset. Kiva olla oikeesti blondi...Sitte pitäs mennä sen jälkee firmaa pesee pyykkii ja tekee inventaariooki, ellen onnistu luistamaa jotenki siit :D Tiistaina on joulusiivous täällä meillä, siivotaa nikke kans tää kämppä lattiast kattoo. Pestää lattiat, pyyhitää pölyt, kaikki! Siin meneeki tiistai "mukavasti". Sitte keskiviikkona pitää men ostaa aurinkorasvat yms mitä sitte tarvinkaa sinne matkalle. Ja jos ja kun aikaa jää, ni töihin inventoimaa...Sit torstai aikane herätys, lähetää laitilaa viemää rellu sinne, ja sit lasse ja markus noutaa meiet :)

Missähä välis kerkiin soittaa Turolle, ja menee kattoo mun ehkä tulevaa työpaikkaa ja työtä :D? Taitaa venyy tammikuuhun...

Mut oli miten kiire vaa, lopussa kiitos seisoo, ihana päästä nikken kans lomailee <3 Menny taas ilta hyvi lueskellessa Thaimaast kaikkee.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.