IRC-Galleria

aaaSunnuntai 19.04.2009 14:31

Menny vklp iha sikanopeesti!! :o iha tajutont, just vast oli perjantai. Aika rientää...mut onneks, meinaa sit ois kesäkesäkesä :D Eile käytii niksu kans Skanssis, mut siel oli pikkasen liikaa porukkaa. Ja meit ahdistaa se "ihmismassojen liikkuvuus" :D (niinku joku joskus viisaasti sanoi) Mut löydettii me sielt hellul ja lauril tuparilahja, ja sit mä ostin aivan ihanat kengät! Sellaset valkoset avokkaat, jois on ihan pieni korko. (oisin ehkö halunnu isommal korol, mut niksu mielest ne ei ollu hienot:D) Lupasin kyl joku aikaa sit etten osta ittelen mitää pitkää aikaa, mut noi oli vaa 30e, ni oli pakko ;)

Sit joo, eiline ilta meniki hellun ja laurin tykön, kiitos heille, oli kivaaa!! ja oli kiva tutustuu uusiin ihmisiin :) baariin me ei sit enää jaksettu niksu kans men, ni tultii kotio. Tänää pitäs josai vaihees hakee auto halisit, ku se nyt jäi sinne. Noooh, eiköhä se järjesty.

Ens viikkoo ootan niin jännityksel, saan tietää et millo uus työ alkaa, mul on yks haastattelu, ja sit saan tietää et pääsenk kouluu. Tapahtuu paljonpaljon. Nii ja sit mennää kattoo vilho-vauvaa, minu pientä serkkuu ^^ Stressaan itteni hengilt ton koulujutun takii, jännittää iha liikaa..mitä jos en pääse :< mahikset eioo kauheen hyvät. mut sen näkee sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.