IRC-Galleria

Eiline oli hirvein päivä pitkää aikaa. Itkin silmät päästäni niin monee otteesee ja monta tuntia kerrallaa.. emil meinaa oli kipeä :< Emmä vaa voi sille mitään, noi kissat on mulle kaikki kaikessa, ja antaisin vaik oman henkeni niitten puolesta, ja ottaisin kaikki niitten kivut itelleni, jos vaa voisin.

Emilillä on kurkku tulehtunu, ja se ei syöny eikä juonu eilen, ja oli tosi apaattine ja vihane. Mä sit tietty otin netin avukseni, ja luin kaikki kauhutarinat mitä löysin...sit iski paniikki ja kauhee hyperventilointi. Niksu soitti mun pyynnöst ell päivystyksee ja sinne päästiin. Emil oli kuivunu ja kurkku oli punanen ja nielurisatki oli ärtyny. Pikkuinen sai kipulääkettä, nesteytystä, ja antibioottia. Tänää on syönyt ihan tyydyttävästi, mut juonu vähän hintsusti, ni oon joutunu "pakkojuottamaan", mut se menee ihan nätisti. Ell sano et jos aivastelee/yskii/kakoo, ni lääkäriin. Aivastanu emil on pari kertaa, mutku soitin eläinlekuril, ni ei kuulemma kannata huolestuu, ku muuten kerra on pirtee, ja se syö.

Vähän poika viel murisee manulle, eikä niin paljon jaksa leikkii ku normaalisti, mut muutos eilisestä on todella huomattava, onneksi..

Kauhee vaa mikä paniikki eile iski. En oo pelänny noin paljon ties millo viimeks.. Huomenna eläinlekurille, otatan emilille antibioottipiikin, ku pillereitä on vaikea niellä ku ne eioo hyviä ja kurkku on kipiä. Nyt molemmilla pojilla antibiootit siis (manulla vaan ripuliin varmuudeksi), eli jospa toivottavasti nyt sit selvittäis hetki sairastamatta..

Ja onneks niklas oli eilen lohduttamassa ja tukemassa. Oisin varmasti seonnu ilman sitä..

Niklas<3 Emil<3 Manu<3, YOU MEAN THE WORLD TO ME<3!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.