IRC-Galleria

mansikka_mari

mansikka_mari

on prinsessa !

Blogimerkintä

« Uudempi -
" no, lähdetään siitä miksi petetään. jotkut pettää koskaei saa piparii tarpeeksi, tai on tylsää ja samaa, haluu pönkitää egoo, beibe on matkalla.. Syitä on satoja.

se, miksi pettäjät lähtee sitten havittelemaan sua johtuu varmastikkin ainakin osaksi siitä, että sä olet sellainen persoona ettet ala moralisoimaan niitä. kaikki kun ei lähde sellaiseen peliin ollenkaan.

kuvitellaan herra Z joka on tylsähkössä puuro-suhteessa, eikä haluu erota koska JOSKUS on ollut ihan kivaa. NO, Z tapaa sut,löyhämoraaliuden ruumiillistuman ja mykistävän kauniin pienen naiseläimen baarissa.

sulavana supliikinheittäjänä sinua pitävä Z viihtyy mainiosti seurassasi, vaikka takaraivossa jyskyttäisikin tieto omasta beibistä kotona Z rentoutuu, sillä seura on niin avointa ja ERILAISTA kuin kukaan muu.

No, drinkkejä tulee och menee, hyvätläpät lentää,flirttailevat sanat.. Ztyypillisenä miehenä on fantasioinut päässään ties mitä, ja tavatessaan keveähkö kenkäisen kauniin kissanpoikasen sekasorto on kasassa. Vielä joku mukava paikka, hotellihuone tai kaverin kämppä,ja aletaan olla lähellä ratkaisua.

TADAA. "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.