IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 03.11.2008 19:37

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et (koskaan) tule sanomaan.
2. älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

En tiedä saanko kahtakymmentä mutta yritetään ja luultavasti olen sanonut osan.

1. Sä olet tärkein ihminen mun elämässä, menet kaikkien ohi siksi että olet ollut siinä aina, niin kauan kuin muistan, huolimatta kaikista kinoista ja riidoista. Mä haluan auttaa myös sua kaikissa ongelmissa :)

2.Vaikka sä et ole mun elämän tärkein henkilö rakastan sua. Oon monesti tehnyt sulle paskamaisesti ja satuttanut aivan liikaa. Musta tuntuu hetkittäin epävarmalta sun suhteen, oot sen ehkä huomannukki. Mä en vaan vielä halua pysähtyä tai jumittua tähän, haluan elää.

3.Sullekkin voin puhua kaikesta, olet jotain todella tärkeää mulle vaikka ei viimeaikoina olla paljon nähty eikä juteltu. Mä en halua että muut ihmiset pilaa meidän ystävyyttä, sillä sä olet ainoa joka ymmärtää mua tän surun kanssa, kukaan muu ei ollut mulle silloin niin läheinen kun sä olit. Toivottavasti me voidaan olla ystäviä aina eikä kukaan saa pilata sitä!

4.Sulle en koskaan ehtinyt kertoa kuinka tärkeä olet, mutta ehkä huomaat sen nyt. Pian kaksi vuotta olen kulkenut ilman sinua, lopulta alkaa näyttää siltä että selvisin, en aio luovuttaa vaan jatkan elämää juuri niinkuin pyysit. On vain välillä niin kova ikävä ettei mistään meinaa tulla mitään ja kaikki tuntuu turhalta. Yritän kuitenkin parhaani jotta sä voit olla musta ylpeä !

5.Sä et usko kuinka mua sattuu kun et halaa enään joka ilta niinkuin olet aina ttehnyt, ihan pienestä pitäen tulit illalla antamaan poskelle märän läntin ja halaamaan. Mulla on ikävä niitä hetkiä kun yhdessä paistettiin lettuja tai tehtiin muuta kivaa ja aina jotain meni pieleen. Sä olet mulle todella tärkeä, eikä ole sun vikasi etten aina tule sinne kun pitäisi, mä en vain pysty siihen, sattuu nähdä kun sulla on sielä uusi perhe ja kaikki hyvin, toisaalta se on hyvä.

6.Vaikka ollaan aina kinasteltu niin sä olet myös tärkeä, en tiennyt miten pystyisin elämään ilman sinua kun sä olet ollut aina siinä niin kauan kuin muistan ja enemmänkin. Susta on tulossa myös aikuinen, mutta mulle sä oot se sama pikku jannu joka puhuu seinille ja keksii kaikkea hölmöä :)
Piä ittes miehenä:)

7.Ottaisit itteäs niskasta kiinni ja kattoisit ympärilles. Mitä sä oot tehny? Ketä tai mitä sulla on jäljellä ja sua vielä varoitettiin siitä. Sitten sä vielä katselet sellaista miestä jota satuttaa sua. Mä en jaksa ymmärtää sua ja musta tuntuu ettei sua kiinnosta mun jutut ollenkaan. tottakai autat jos joku on tosipahasti pielessä, mutta entä ne pienet asiat jotka haluaisin kertoa sulle..

8.Säkin oot mulle tärkeä ja tahtoisin pitää susta huolta, ettet sä joudu huonoon seuraan etkä hölmöilisi. Toivottavasti et pidä mua ylihuolehtivana koska tahdon sulle vain kaikkea hyvää!

9.Sä olet hyvää juttuseuraa ja voin puhua turhatkin asiat sulle ja naureskella niille. Nytkun asut lähempänä luulen että nähdään vielä enemmän, jos vain tahdot :D tuskin muhun kyllästyt:) Päätin että sä olet mun lenkkikaveri siihen asti kun saan sen hauvan. :)


sain ainakin melkeen puolet :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.