IRC-Galleria

marvelli

marvelli

Onko mulla vieläki profiili täällä?

Tuli tuosta stressistä mieleen...Perjantai 06.02.2009 23:44

Muistan ku Juhot yhesti puhu niitten tietokoneista. Niillä koneilla oli vaikka ja mitä ominaisuuksia. Juho Hii muistaakseni puhu jotain siitä, että sen tietokone voi olla auton takakontissa subbarin vieressä: "Mun tietokone kestää painetta." Mä sitte sanoin (lukiolainen kun olen), että munpa tietokone kestääki stressiä ja kiirettä ja paniikkia.

Voimme vain aprikoida, että kumpi ominaisuus onkaan se tärkeämpi?

(P.S. Mitähän mä tässä koneella vielä jumitan, ku mun pitäis olla ahertamassa, ettei menis koko loppu elämää noiden kolmen esseen ja enkun aineen kirjottamiseen ja psykologian reflektiopäiväkirjan tekemiseen ja kirjotuksiin lukemiseen. Ja voishan ne läksytki ehkä joskus tehä... Ja onhan kohta koeviikkokin, että kokeisiinki vois varmaan lukee. Ja huomenna pitäis mennä Ouluun ostamaan vanhojen tansseihin kaikkea rihkamaa.)

(P.P.S. Tulipa tässä vaan mieleen, että mun pitäis varmaan olla tällä hetkellä vahtimassa meijjän pikkusia, ku porukat jätti ne mun vastuulle. En oo tehny koko iltana vielä mitään sen homman eteen. No jospa ne ei ois vielä kuollu.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.