IRC-Galleria

marvelli

marvelli

Onko mulla vieläki profiili täällä?
..en saanu mun matkalaukkua auki! Mä jo säikähin, että oon laittanu sen epähuomiossa lukkoon sillonku tultiin viime kesänä Hampurista. Avainta ei tietenkää löytyny mistään! Muistin vaan elävästi, miten aina huolellisesti laitoin ne molemmat avaimet sinne matkalaukun sisään, ku laitoin sen kiinni, ettei ne avaimet menis hukkaan sinä aikana, ku en laukkua käytä. Mä olin ihan että: "EI! Ne avaimet on tuolla sisällä ja matkalaukku lukossa!"

Sitte mä vaan väkivalloin painoin sitä aukasu -nappia niin lujaa ku pystyin. Alko nimittäin mennä hermot. Ku olin painanu sitä nappia vähä aikaa, kuulin aika äänekkään naksahuksen ja se lukko aukes.

Mielessäni siinä aattelin, että kuinkahan pahasti se lukko hajos. Katoin sinne väliin ja näin siellä mustan, pyöreän, irtonaisen osan. "Noni. Hyvä Anu. Sä oot lähössä ensyönä Saksaan ja sun matkalaukku on rikki." Otin sen osan käteen. "Jospa tän vois vielä korjata..."

Ja ette usko! Se musta, pyöreä, irti lähtenyt osa oli semmonen kuiva, musta Pantteri-karkki! Se lukko oli sen takia jumissa. Nyt se taas toimii moitteettomasti.

Nyt ahkerasti pakkaamaan ja täältä tullaan Dormagen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.