IRC-Galleria

matuuu^^

matuuu^^

muokkaa tilaasi

-Torstai 20.10.2011 11:25

And the rain will kill us all
If we throw ourselves against the wall
But no one else can see
The preservation of the martyr in me

I am a world before I am a man
I was a creature before I could stand
I will remember before I forget
BEFORE I FORGET THAT!

I'm ripped across the ditch, and settled in the dirt and I'm
I wear you like a stitch, yet I'm the one who's hurt
Pay attention to your twisted little indiscretions
I've got no right to win, I'm just caught up all the battles

tää niin kuvaa mu tunteit nyt.Keskiviikko 03.08.2011 22:00

Istun jo varmaan toista tuntia paikallaan/
kelaillen sitä kaikkee mikä ei oo enää paikallaan/
sun kuva mun kädes, painan sen rintaani vasten/
tiputan kyyneleen, ja kuvan pöydälle lasken/
otan kännykän käteen, soittaisinko vielä/
oisko siitä hyötyä, mietin koittaisinko vielä/
saada sut ymmärtämään tän kaiken tapahtuneen/
vai menisinkö vaan sänkyyn itkeen itseni uneen/
taas kerran, en mä kauaa tätä jaksa/
sä kysyt multa miksen matkaani vaan jatka/
se ei oo niin helppoa, ei todellakaan/
vaik yritän paeta joka suuntaan, oot ovella taas/
mua vastas, jokane oven avaus on niin raskas/
palaan sisään yksin, helpompaa olis sun matkas/
vituttaa pyörii päiväst toiseen täs samas paskas/
kelaten et mikä tän kaiken lopulta ratkas/

vituangstKeskiviikko 03.08.2011 21:29

-Perjantai 29.07.2011 19:50

Lol olin tänää lintsil ja oisin lentäny sillee fiuuuuu vanhast vuoristoradast jos siin ei ois ollu niit turvakaarii :D

/ INFO

angst.Torstai 14.07.2011 16:17

Tiedätkö miltä tuntuu, kun itket eikä sinua kuunnella. Tiedätkö miltä tuntuu kun joku sinulle läheinen ihminen ei pidä yhteyttä ,eikä välitä. Tiedätkö miltä tuntuu, kun lohtua ei saa silloin, kun sitä eniten tarvitsee. Tiedätkö miltä tuntuu kun et olekkaan niin tärkeä kuin annetaan ymmärtää. Tiedätkö miltä tuntuu, kun sattuu nii, että toivoo vain kuolevansa. Kopioi, jos olet tuntenut jotain näistä tunteista.

Luumäki SUCKSTorstai 14.07.2011 14:39

1 universumi, 8 planeettaa, 204 maata, 809 saarta ja minä jouduin LUUMÄELLE, tänne metän keskelle♥ Jos olet kokenut samanlaisen kohtalon, lisää tämä blogiisi.

angst.Tiistai 12.07.2011 22:53

Tää kaikki sattuu sydämee, repii mut paskaks
Jos tunnet samoin, ni me ollaa samas laivas

-Tiistai 12.07.2011 22:30

1. kuukausi
Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi
Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi
Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi
Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi
Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi
Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi
Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos!

WTF ?!Maanantai 11.07.2011 14:43

Meil oli noit pirkan choco grandeja semmone kuuden pakkaus, ja söin äske yhen, ni siin paketis oli semmone puolikas ja kokonainen jäätelö ?

Hehku 2011Sunnuntai 10.07.2011 12:26

Tutustuin siel leiril ihan hirveen moneen ihanaan ihmiseen, ja yks on ylitse muiden. Nimittäin yks Tino. Eli siis, yks näist tytöist kenee tutustuin, Pinja, suunnillee pakotti mut menee juttelee sille, ja oon nyt todella kiitollinen Pinjalle. Tino on tosi mukava ja viel kirsikkana kakun päälle söpö. Sitte ku tuli vika päivä, ni rupesin MELKEIN itkemään ku halattiin, sillä mä tiesin ettei nähä varmaa vuotee. Sitte lähettii ton meiän PVPK : laisen kans ettii Lemin autoo, ni näin Kotkan auton jossa istu Tino ja sit mä vaa jäin jäätämää ja itkemää siihe ku katoin mite ne vaa lähti sieltä. En olis ikinä halunnu muute päästää Tinosta sillon irti kun halattii. Pitää nyt kattoo et pääsenkö millo käymää Kotkas.