IRC-Galleria

mayra

mayra

turn the lights off

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.04.2009 15:17

soulja sanoo:
sähän tiedät ne kaikki ”kuka pasilan henkilö olet”-rastituspaskat?

mri. sanoo:
yea.

soulja sanoo:
mä löysin sieltä pelottavan paljon kohtia jotka sopii suhun.

mri. sanoo:
ÄLÄ KERRO, mä en halua tietää.

soulja sanoo:
sun mielipidettä ei kysytä~
Sodassa, rakkaudessa ja yleisessä vitutuksessa kaikki on sallittua. Sorrun joskus rajuihinkin ylilyönteihin. Elämä ON hirveää, kun sen oikein oivaltaa. En kestä maailmanparantajia enkä natseja. En yleensä ajattele ennen kuin avaan suuni. Tykkään räiskintäpeleistä ja ammun myös hyvikset. Myönnettäköön: en ole aikaansaavaa tyyppiä.

soulja sanoo:
Olen kokenut luomisen tuskaa. Jos lääkkeet söi kala, ratkaisu: syö kala! Olen niin sekaisin että enempää ei voi olla sekaisin. Pää on ihan dingdong, piripiri, tööttööt. Kaikki lääkitys on ihan puhasta SCHEISSEA! JUMALAUTA! Selitän usein maailman omituisimpia juttuja. Olen ainoa tolkun mies perheessäni/työpaikalla/missä sitten aikaani vietänkin.

soulja sanoo:
Kykenen elämään ja työskentelemään hullujen keskellä (totta kai sä pystyt kun kuulut niihin itsekin). Erittäin antifeministi! On naisen oma syy, jos mies pettää. Jenkit on hienoja ihmisiä. Kaverini pelkäävät minua välillä ja syytäkin löytyy. Olen maailman epäilemättä ärsyttävin tyyppi. Yövuorolaiset, hankkikaa parempi duuni, oikeesti. Puhun hyvin harvoin järkeä.

mri. sanoo:
vittu jätkä sä tunnet mut ihan liian hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.