IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

1. listaa 20 eri ihmiselle asioita, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. älä paljasta keitä he ovat.
3. voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

1. sä oot mulle niin rakas ja tykkään sun seurasta ihan kamalasti. sun kaa on kiva vaan olla eikä välttämät tarvii ees mitään tehä, ihanaa ku puhut mulle niin luottamuksellisesti nykyään ja oot kans mulle rehellinen. arvostan sitä, kiitos oot ihana muru.

2. sun kans on niin ihanaa jutella semmosia juttuja ja tykkään kertoo sulle paljon kaikenlaisii juttuja ku sä et oo ikinä tuomitsemassa mua.. ja tykkään istuu sun kaa kahvilassa ja jutella kaikesta, se on niin parasta et ollaan taas näin hyvii kavereita.

3. mulla ei oo oikeestaan ikävä sua vaan sitä tunnetta.. no joo, ei muistella pahalla. tai ei muistella ollenkaan, mm.

4. oot tosi ihana ja tärkee mulle, mut joskus oot vaan aika kova tuomitsemaan kaikkii (vaikket tarkota sitä niin pahalla ja ymmärrän sen aika usein väärinki), mut mulle tulee aika usein semmosesta vaan semmonen.. fiilis, mut joo sun kaa on ihanaa viettää aikaa ja jnejne kiitos ku oot siinä..ja en oo ikinä suuttunu sulle ! sun kaa on kivaa vaihtaa ajatuksii vähän negatiiviseen sävyyn

5. mun tekis oikeesti niiiiiin mieli viettää sun kaa enemmän aikaa ! ois tosi kivaa jos voisin vaa kysyy sulta et hei millon voit olla, mut emmä vaan ikinä tuu kysyneeks, oot tosi jees tyyppi ja sul on hauskat & jännät jutut, näkisin sua oikeesti mielelläni niin paljon useemmin ku nykyään.

6. mä oikeesti luotan suhun tosi paljon ja oot kyl sen arvonen. sun kaa voi puhuu vapautuneesti ihan kaikesta (etenki yhestä aiheesta) ja oisin varmaan jossain vaiheessa seonnu ilman sua, tykkään myös kauheesti kuunnella sun juttuja ja sul on jotku parhaat jutut khheee.. <3tulee välil tyhmä fiilis muta turhaan toivottavasti!1

7. oot oikeesti tosi <3, mut mua vähän häiritsee ku en oikeesti tiedä mitä sä musta ajattelet..(joten jos tajuat että olet tässä niin kerro jooko) koska sä tiiät et mä mietin liikaa nii.. must tuntuu aika usein et mä oon sulle "ihan sama" ja saatanki olla, mut blaah oot kauheen kiva ja sulonen, tykkään susta ihan kauheesti ja mä tarkotan oikeesti kaikkee mitä mä sulle sanon. ps. ♥

8. mietin sua aina sillon tällön, oot myös tosi kiva ja kaikinpuolin mukava ihminen, mut jotenki mun mielestä siin on jotain ahdistavaa.. aina sillonku ollaan porukalla ni tykkään sun jutuista ja haluaisin viettää sun kaa aikaa ja olla kunnolla sun kaveri, toivottavasti se on korjattavissa.

9. mua vähän harmittaa ettei jutella enään niiku ennen eikä nähä ikinä.. kai me molemmat kasvettiin vaan erilleen, mut meil on silti paljon kivoi muistoi.. mut ois kyl ihan jees tietää et mitä kuuluu ja tällee..

10. mulla on i k ä v ä sua ja mua pelottaa ihan kauheesti ku en tiiä yhtään missä oot nyt ja minne oot kadonnu.. mä todellaki toivon et palaat kesäloman loppuun mennes.. sul on paikka mun sydämes ja oot aina mulle rakas. rakastan sun hymyy.

11. sun kaa on paljon hyvii muistoi monen vuoden takaa ja vaikkei nähäkkään niin usein ni silti meil aina riittää juttuu, oot tosi hyvä tyyppi ja tykkään susta hirmuuisesti kaverina.

12. vaikutat aina toisinaan kauheen etäiselt, mut oot ihana ihminen silti. voisimpa puhuu sulle suoraan ihan kaikesta, mut tunnen olevani vaa jotenki liian haavoittuvaine, mut plaaah.

13. oikeesti en tajuu sua yhtään, joskus käyttäydyt niin oudosti hyvällä tavalla, mut sit taas oot ihan kauheen semmonen... perus, ja sun kaa on aika vaikee keksii mitään keskusteltavaa, mut oot kuitenki jeesjees, mut ota nyt sit susta selvää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.