IRC-Galleria

merssuliini

merssuliini

kuka muka käy enää tääl...

Twilight-kuume (osa 1)Lauantai 10.01.2009 21:53

Jos haluat ymmärtää minua paremmin, niin suosittelisin lukemaan tämän.

Jotkut on jo ehkä huomannu jo tän, mut se pitää viel selittää täs kunnol, koska tää tulee olee nii pitkä etten jaksa selittää jokaiselle eriksee :D (Voi sisältää spoilereita kaikista kirjoista ja leffasta.)


Mut siis lyhyesti:


1.Koko Twilight-kirjasarja on saanut mut koukkuun siihe ja nyt se on sitte ikuisesti mun lempikirjasarja (joo kattokaas oon vähä semmone, ett kun addiktoidun (toi ei oo ees sana) johonkin, nii se asia on ja tuleekin pysymään mun lemppareis).

2.Twilight-elokuva on mun ensimmäinen kunnollinen lempileffa ja tulee olemaankin, ellei ne jatko-osat oo parempii :D

3. Lainaanpa vähän Bellan sanoja. "Kolmanneksi, olin silmittömästi, peruuttomattomasti rakastunut häneen." Viitaten Edward Culleniin, joka on varmaan se pääasia tässä :D


Pitkästi: (odottakaapa vain, siitä tulee niin pitkä, että toivoisitte ettette olisi aloittaneetkaan)


Kaikki alkoi lokakuussa, kun luin metrolehes jonkun jutun Twilight-leffasta ja siitä kirjasta, mihin se perustuu yms. Ja olin iha sillai ett "whaaaat? Miten tää voi olla näin suosittu, jos en oo ees kuullukkaa täst jne." (Siis se Twilight-kirjahan oli ilmestynyt jo 2005, ja kuulin siit vasta 3 vuotta sen jälkeen.) ja sit ku tulin kotii, nii olin siskolle "ostapa tää kirja, ku tää kertoo vampyyrista ja on rakkaustarina ja sähän niin pidät vampyyreistä. :D mut mun sisko oli köyhä ja niin mäkin, joten ehdotin, ett se vois pyytää sitä joululahjaks ja niin tapahtui.

Joulu 25.12
Sisko oli saanut sen kirjan joululahjaks ja oli nyt nenä kiinni kirjassa. Mä aina vähän väliä menin kattoo missä kohdassa se ois, ja tietenkin haukuin sen lukunopeutta (jos oisin oikeesti ymmärtänyt silloin, mistä oli kyse, nii en ois sanonut mitään). Ihmettelin vähän väliä, millaine se kirja ois, ku se näytti lukevan sitä niin kiihkeesti (:D) ja joskus se tarttu mun polvesta kii sillai ... jännittyneesti, ett pelästyin 8D Mut aina joskus kun se oli lähteny vessaan tai jonnekki, niin selailin vähä sitä kirjaa läpi ja heti ensimmäiseks kohdalle osui "Edward" ja sittenpähän en ehtiny aloittaa kirjaa, joten selasin vähä kohtia, mis se oli esiintynyt. Mun mielenkiinto nous tuhatta ja sataa, ja oisin halunnu ahmia sen kirjan heti, mutta ei kun sisko oli ekana vuorossa (tietenkin, olihan se sen kirja). Jooooten siitä alkoi piinallinen odotus (öh yks päivä).

Tiistai 30.12
Jess olin vihdoinkin saanu käsiini Houkutuksen ja ja ja aloitin lukee nii nopee, ett piti ottaa vähän takapakkia 8D mut joooooooooooooooooooooo~ luin sen alun ihan kunnolla ja tällei, vaikka oisin halunnu vaan hyppää siihen kohtaan, mis Edward ois mainittu ekaa kertaa. rakkaustarina ja sähän niin pidät vampyyreistä. :D mut mun sisko oli köyhä ja niin mäkin, joten ehdotin, ett se vois pyytää sitä joululahjaks ja niin tapahtui.

25.12
Sisko oli saanut sen kirjan joululahjaks ja oli nyt nenä kiinni kirjassa. Mä aina vähän väliä menin kattoo missä kohdassa se ois, ja tietenkin haukuin sen lukunopeutta (jos oisin oikeesti ymmärtänyt silloin, mistä oli kyse, nii en ois sanonut mitään). Ihmettelin vähän väliä, millaine se kirja ois, ku se näytti lukevan sitä niin kiihkeesti (:D) ja joskus se tarttu mun polvesta kii sillai ... jännittyneesti, ett pelästyin 8D Mut aina joskus kun se oli lähteny vessaan tai jonnekki, niin selailin vähä sitä kirjaa läpi ja heti ensimmäiseks kohdalle osui "Edward" ja sittenpähän en ehtiny aloittaa kirjaa, joten selasin vähä kohtia, mis se oli esiintynyt. Mun mielenkiinto nous tuhatta ja sataa, ja oisin halunnu ahmia sen kirjan heti, mutta ei kun sisko oli ekana vuorossa (tietenkin, olihan se sen kirja). Jooooten siitä alkoi piinallinen odotus (öh yks päivä sen jälkee).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.